Поздравления от мен за Синьо Кокиче и Пипи, много се радвам за вас и лека бременност на двете ви!
Малина, аз тамън щях да те питам как сте с кг в момента, но видях, че си написала - щом нямате някоя редукция на подкожна мазнина (или както му е там терминът за заслабване
), не се притеснявай, и няколко дни да яде по-малко, няма никакъв проблем. Щом са я нападнали зъбите Андрея, има си обяснение, пък и ще мине. Давай й каквото хапва, не я насилвай в никакъв случай. Десерти поне не яде ли? Марти много обича на Сънвал плодовете - те са 100% и без захар и според мен са много добри, та понякога като не ще нищо да яде от основното, му редувам една лъжичка от основното с една от десерта
въпреки че по-правилно май е нищо да не му давам, но опитай ако искаш. Също така наблюдавам по Марти, че някои неща уж много ги обича, пък изведнъж не ще да ги яде, после някои пак ги прояжда и така.
С една обща комшийка си писахме тия дни и май накрая ще се наканим да се видим, да ви видя и вас
Едно тихичко браво за Митака, Мишанка
П.С. Малина, Уайт беше пускала снимка на едно столче, което се закрепва обаче за масата, ако помня правилно, и бяха много доволни.