0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ученическо-учителска седмица - 14-20.09.09
« Отговор #20 -: Септември 15, 2009, 07:24:01 am »
Ха добрютрю ви от мен! Честит първи учебен ден на всички колеги и дечица!

И щом Душето е рекла... Хайде от мен закуската:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #21 -: Септември 15, 2009, 10:02:32 am »
Добро утро и от мен!
Аз закусих стабилно баничка с боза и Република ФЪСТЪЦИ!  :lol: :lol: :lol: :lol:
Да не ма мислите викам!  :lol: :lol: :lol:
Снощи ме водиха на панаира и ме сдобиха с плюшена змия, към 2.50 м  :oops:Слънчев и усмихнат ден на всички!
« Отговор #22 -: Септември 15, 2009, 10:05:54 am »
Така, кога ще видим змията аз да питам? Пак няма снимки, ц ц ц - лошо!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #23 -: Септември 15, 2009, 10:13:39 am »
Ааа, Рали, снощи пращах аз  :lol: :lol: :lol: :lol:
« Отговор #24 -: Септември 15, 2009, 10:24:31 am »
Така така - за Н-ти пореден път установявам, че съществува дискриминация спрямо чуми обръщащи внимание на мъжете си. Трябва да се взимат мерки!

*
« Отговор #25 -: Септември 15, 2009, 15:41:58 pm »
Добър ден викам да кажа  :) Отдавна май не съм се разписвала тук  :oops:
Но през последните дни бяхме мнооооого ангажирани  :D
Преди сватбата имаше куп работа за вършене - вече видяхте снимките  :D, някои де, ще качвам още като се сдобием с диска.
Сватбата мина чудесно. В началото бях малко ошашавена и не знаех къде съм, но 5 минути след като засвириха в ритуалната зала, вече бях ухилена  :lol:.
Имаше тук там някоя и друга издънка, но сватба без кусури няма, в това съм се убедила  :)
Иначе си поиграх добре, но умерено, че на няколко пъти се препъвах в роклята  :lol: Само на Елениното хоро не издържах да се развихря, хванах роклята настрани и айдааа  :lol:
След сватбата останахме в хотела. Ама младоженците вместо първа брачна нощ, имаха първа брачна сутрин  :lol: Щото ни събраха в тяхната стая и до 5 часа имаше обзор на събитията  :lol:
На другия ден се прибрахме по къщите към 12,30 часа и започнахме веднага с приготвянето на багажа за пътуването. :D Хайде да разкажа набързо

Пътеписите на един фъстък  :lol:

Още в неделя след сватбата, спали недоспали, тръгнахме за Бургас. Вечерта останахме при родителите на булката.
На другия ден като се развихри една буря, ужас. Почти целия ден пътувахме, вечерта останахме в Чепеларе. Хората с ботуши, а кака ви Еленка по сандали  :lol: И за капак няма свестен магазин за обувки  :lol:. Добре че в последния момент преди да тръгнем пъхнах в торбата едни обувчици, малко старички, но ако не бяха те, незнам  :oops:
Във вторник бяхме на Дяволското гърло, Ягодинската пещера, Триград, а вечерта преспахме в Доспат.
На другия ден се отправихме към Батак, после в Пещера /не за друго, а за обувки  :lol:, и в крайна сметка с едни маратонки си тръгнах  :lol:/. Оттам на язовир Батак, пихме кафе в едно заведение на Цигов чарк. Вечерта във Велинград.
В четвъртък разгледахме музея на Вела Пеева, езерото Клептуза и тръгнахме за Рилския манастир. Пътьом решихме да посетим Банско.
След Рилския манастир тръгнахме за Сапарева баня да видим прословутия гейзер  :). И останахме там в едно страхотно хотелче.  :) И пих винце в механата, нали знаете колко ми е дозата  :lol:
Моя мъж много искаше да отидем на Рилските езера. Само че аз се притеснявах, че не сме подходящо обути и облечени, а младоженеца ни го беше страх от лифта  :) То не бяха уговорки, то не беше чудо.
Сутринта гледам аз времето по ТВ, даваха гръмотевични бури, а и си беше студенко. Дидо вика - само ще отидем да видим Паничище. Но още преди да се качим решихме да ходим на езерата  :lol:. Набързо сложих булдозерките, обух дънките и облякох яке. И понеже нямах раница, с дамската чанта  :lol: Луда работа ви казвам  :lol:
Качихме се на лифта, около 20 минути се пътува до горе. Пътят до езерото Бъбрека беше доста изморителен, поне за мен, в началото имах чувството че ми спира сърцето :(. Но на почивки отидохме до езерото  :D Пътьом срещнахме стадо мустанги, много красиви коне  :D.
Другите 4 езера видяхме отгоре, а двете въобще не видяхме.
След посещението на езерата отидохме до Самоков, а оттам към Тетевен. Вечерта останахме в Рибарица.
На другия ден посетихме Троян, Троянския манастир, Етъра и вечерта отидохме в Трявна. Бяхме очаровани от този град. Невероятен!  :)
В неделя разгледахме още от Трявна, към обяд отидохме във Велико Търново и вечерта към 8 часа се прибрахме

Имаме над 500 снимки  :lol:, а като прибавим и от сватбата незнам колко ще станат  :lol:
Само да кажа на моите чуми, че много ми липсваха, но постоянно нещо ми напомняше за тях и почвах да се хиля - като например една лисица в цървулджийницата в Трявна, дървени змии в магазини за сувенири и разни други нещица  :lol:

За съжаление броените дни бързо свършват и трябваше много бързо да се адаптирам, защото още в понеделник бях на работа.  Гадноооо  :(

Хубава седмица на всички  :D
*
« Отговор #26 -: Септември 15, 2009, 17:08:41 pm »
Така така - за Н-ти пореден път установявам, че съществува дискриминация спрямо чуми обръщащи внимание на мъжете си. Трябва да се взимат мерки!

Готово-приобщаваме и Шефа в общия чат и си урЕдена!  :lol: :lol: :lol:

Ох, Ели! Прочетох го най-нкарая! Страхотно сте си изкарали, снимките са страшни!!!
И ти ни липсваше, ама добре, че поне имаше телефон в теб (ако имаше и по-често обхват съвсем добре щеше да е  :lol:)
*
« Отговор #27 -: Септември 15, 2009, 18:23:56 pm »
Я да се разпиша и аз че напоследък нещо поизостанах!
Ние в неделя се върнахме от Мармарис-бяхме тук http://www.hotelgreennature.com/ и изкарахме стахотно.
Лека и успешна седмица на всички,на учениците лека учебна година!
« Отговор #28 -: Септември 15, 2009, 18:46:19 pm »
Готово-приобщаваме и Шефа в общия чат и си урЕдена!  :lol: :lol: :lol:

А сте го приобщили, а аз съм изчезнала! Хааамаха хич не му е работа да чете при нас!

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #29 -: Септември 15, 2009, 19:40:56 pm »
           Честит първи учебен ден на всички!
      Да е лека и спорна новата учебна година!
  :D
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #30 -: Септември 15, 2009, 20:21:27 pm »

http://www.vbox7.com/play:e8470396

На всички учителки тук с много, много любов!
*
« Отговор #31 -: Септември 15, 2009, 20:37:47 pm »
На всички учителки тук с много, много любов!
Огромно благодаря!  :bighug:

« Отговор #32 -: Септември 15, 2009, 20:41:21 pm »
Благодаря!
Понякога си мисля ако не успея да имам деца дано ученицитне ми си спомнят за мен.
Честит първи учебен ден!Успешна учебна година!
« Отговор #33 -: Септември 15, 2009, 23:00:35 pm »
Здравейте и от мен :) Благодаря за пожеланията  :bighug:

Честит ви първи учебен ден и успешна учебна година :)

Фъси, благородно ти завиждам за прекрасните преживявания  :wink:

Ралинко, мъжката част у нас (не котката  :lol: ), доста често наднича тук ;)  :lol: :lol:

« Отговор #34 -: Септември 16, 2009, 07:13:36 am »
Пепунски, той нека наднича тук, само че! хич да не си помислят да го добявят в чата на чумите (това й беше идеята на Русинка :wink:)

Та така - ха добро ви утро чуми такива  :lol: Аз днес съм будна от 4 сутринта - оня черния реши, че трябва да се лигонтим посред нощите! След това пък двукракия реши, че днес трябва рано рано да ходи на работа, таааа.... трябваше и кайве да правя ... Ей такива ми ти весели забавления. Ама все си се утешавам с мисълта, че тренирам за бъдещи занимания  :wink:

*
« Отговор #35 -: Септември 16, 2009, 10:42:07 am »
 Добър ден и от мен!  :D

Рали, снощи сигурно и комшиите са ме чули как съм се смяла с тази котка, дето си топи главата под чешмата  :lol: :lol: :lol:
Не можах да я намеря в youtube да я пусна тук.

Хубав и слънчев ден на всички!
И никакво добавяне на мъже към чата!!! Да не може човек да се оплаче ни от тях, ни от свекърва!

Пеп, много хубав аватар имаш  :D
« Отговор #36 -: Септември 16, 2009, 12:27:58 pm »
Рали, снощи сигурно и комшиите са ме чули как съм се смяла с тази котка, дето си топи главата под чешмата  :lol: :lol: :lol:
Не можах да я намеря в youtube да я пусна тук.

Мен ако ме питаш тази котка страдаше от зверски махмор :) За съжаление линка ми е пуснат на фейската поща от шефа, та и аз го нямам...

И никакво добавяне на мъже към чата!!! Да не може човек да се оплаче ни от тях, ни от свекърва!
Така, така, точно за това става дума  :lol: :lol: :lol:

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #37 -: Септември 16, 2009, 13:13:34 pm »
Само да кажа на моите чуми, че много ми липсваха, но постоянно нещо ми напомняше за тях и почвах да се хиля - като например една лисица в цървулджийницата в Трявна, дървени змии в магазини за сувенири и разни други нещица  :lol:
Такааааааа, само да поясня, цървулджийницата не е моя. Минах на цървули заради кризата, но цървуларя е толкова бавен, че му трябва много време да ми вземе размера:)
За дървените змии мога много да говоря, те, че са дървета дървета са, ама пак са отровни да им се невиди на породата.

Ами, добър ден и от мен:)
Честит втори учебен ден. Пожелавам здрави ученици, спокойни и удовлетворени учители и тук там някоя шестица:)
*
« Отговор #38 -: Септември 16, 2009, 13:14:57 pm »
Ето го клипчето:
http://www.youtube.com/watch?v=e8jiP5GAQbE

Желая ви приятен ден!  :D

*
« Отговор #39 -: Септември 16, 2009, 19:24:54 pm »
Ето го клипчето:
http://www.youtube.com/watch?v=e8jiP5GAQbE

:jump12: