Момичета, включвам се защото сега чета две страници назад и виждам при много деца симптомите на нашия грип. Дани в петък изведнъж вдигна температура и сутринта в събота направи темп. гърч,писах за това на стр. 24 (мисля).
Мола ви обърнете внимение че днес обявиха грипна епидемия....не повтарят много, много че това е свиски или друг вид грип. Просто грип, така го разбирайте. Понеже ние точно преди седмица бяхме в болница имах до сега 7 дни да следя обстановката и тя не е пресилена - наистина всичко претича с температура, която не се сваля с обикновени "бизички" като Панадол. Не слушайте никой и не чакайте детето само да се "пребори" с грипа....бля,бля...Бързо слагайте свещички и имайте под ръка и Хексалгин.
Детето ми е на 3 год .и не ми каза дали го болят ставите, но гърлото беше леко червено при прегледа и имаше малко сополки. Само това+ много висока и упорита темп.
Замислете се сега...колко поста такива изчетохте по-горе, и колко деца около вас са така?!...много
Не е пресилено положението в България...защото болниците за задръсетни от усложнения - пневмонии и отити....Масово.
И за капак ...топло време ...рекордно топло, даже!!!!
отплеснах се...исках да кажа че за мен нямаше значение дали е H1N1....N2, H5...или какъвто и да има ....не знам, Ужасното е че за дете на малка възраст нищо адекватно не се изписва...Изопринозин, да- давах, но какво от това. За 24 часа детето се побърка от 39 градуса...а има деца и по три дни са така...
айде...останете си със здраве...ВСИЧКИ