Уважаеми потребител Владо,
това тук е тема за взаимопомощ, а не поприще за писателски умения.
Моля те, в името на спокойствието на майките тук, както и в името на доброто, което е направил д-р Бърди, ако нямаш работа тук, то оттегли се мирно и тихо и спри да анализираш постовете.
В тази връзка - аз бях един от първите потребители, който не вярваше на д-р Бърди, не искаше да приеме думите му и подлагаше всяко нещо на съмнение и спореше за всичко. В рамките на 2 години и половина писане тук, д-р Бърди спечели моето безрезервно доверие и ми показа какво означава работеща педиатрия. Благодарение на него и двете ми деца са здрави и се справят бързо с болестите. Колкото до антибиотичното лечение - не съм видяла Доктора да изписва такова, ако наистина няма нужда. За разлика от купищата антибиотици, изписвани в България, както и безумията от сорта на Коларгол, капки за очи в носа, тантум верде и още куп подобни неща да подобряване на чревната флора... Е, извинете, ама ще вярвам на този, който ми е показал, че мога да му имам доверие.
Доверие се печели трудно, безумно трудно. Доктор Бърди е показал, че е достоен за нашето доверие.
Така че, моля те, господин Владо, регистрирал се да плюеш, иди си с мир!!!!
П.С. Не сме тук да се обичаме, а да си помагаме!
Ех, Докторе, и тук ви нападнаха...