Аз, ще действам по преценка, тоест ще ползвам Стеримар и капки/спрей за нос само при нужда. Нурофен-Хексалгин и въобще температуропонижаващи давам отново само при нужда. Лейди засега наблюдавай, но другото по "притеснително" според мен е, че детенцето хърка. Бих завела на лекар и евентуално ще пусна посявка.
И аз да си излея мъката, Тони от петък е с температура до 38.4. В събота при дежурният лекар, се установи вирусен фарингит. Днес отново посетихме дежурен, получихме супер неадекватно отношение и поведение, предписан ни е АБ и да си направя посявка на гърен секрет ако ми се чака с АБ.Веднага водя на частно на УНГ, всичко е ОК и с гърлото и с ушите и с носа. Да обаче аз вече се специализирах с гърлата и виждам, че още е зачервено, но не отточно. Айде кажете ми какво да правя...
Ясно е, че пак аз ще си го лекувам, обаче ми писна. От горе на всичко Тони направи и обрив по цялото тяло, вкл. и главата, който по всяка вероятност според мен е от имуномодулатора Есберитокс Н и по специално от една от съставката, като Ехинацея Рад напремир. Тези имуно... пък дежурно предписват при вирусни заболяване. Давам и вит.С за първи път, та да видим. Днес по висока температура от 37.3 не е вдигал, а дано да ни е за последно днес. Утре ще пускам и една урокултура по моя преценка...