Перла, радвам се да те "видя"! Аз нищо не разбирам от немски, та всяко инфо ще ми е интересно. Обаче се чудя дали да не си направим подфорум "Хомеопатия" стига да има достатъчно интерес!
Мисля, че е добра идея! Така няма вечно да се контрираме За/против по темата, а и постовете няма да се разводняват.
Искам да ви попитам, ако ви е попадал материал относно проговарянето на децата. Нямам много време да търся и ще се радвам да го споделите. При нас младежът е като мелница, непрекъснато бърбори, не спира. Повтаря почти всичко, което чуе. Девойката е по-спокойна и не си дава толкова зор. Но се притеснявам, че се заформя нещо като техен език, защото тя копира думите, по начаина по който Кико ги произнася. За сега речникът ни е мама, тате, баба, деде, тцете, там, няма, да, не и няколко други съвсем бебешки, разбираеми само за мен /пам- падна/, оти /още/, иш /виж/, ава /куче/. Точно тези неточните още си ги копират един от друг и не се опитват да ги повторят по правилен начин. Дори в началото единят имаше една дума, другият друга за куче, но в последствие решиха, че ава е кучето
.