Звънях на д-р Мангъров и той ми каза, че ентерола е все едно му давам светена вода. Той и д-р Бърди така мисли-не ги препоръчва, но аз давам от страх... Вчера дадох веднъж и не съм давала повече. Понеже предния път нямаше разлика като давах ентерол заедно с лечебна хумана и смятам да не давам. Достатъчно е лечебната хумана. Просто този път реших да слушам педиатърката за захранването и сгреших. Първия път с Криси не слушах и не съм давала сокчета и плодови пюрета. Направо започнах захранването с картоф и морков и не е имало такива проблеми. Давала съм пюре от круша или слива само при запек. Иначе като плодове съм давала най-много ябълки и банани. Също така трябва да се внимава сега като е на лечебна хумана да ходи нормално поне 2,3 дни и след това се дава половината хумана, половината от неговото мляко, за да не се подриска както стана при нас. Сега още не е акало детето от вчера, но от вчера вече му давам лечебна хумана и се надявам да се нормализира. Д-р Мангъров каза, че може да е на лечебна хумана дълго време и не е проблем, ако се наложи да се храни само с нея повече от месец-пълноценно мляко си е както останалите АМ. Това е за сега.