Здравейте, д-р Бърди,
Дъщеричката ми е на 2 месеца и 10 дни. Преди няколко дена бяхме на консултация и според докторката не е наддала много добре този месец. Роди се 2900гр. и ръст 49см, изписаха ни 2760гр., диаметър на главичката 35см, първия месец беше 3900гр., диаметър на главичката 36,5см и ръст 51см, а сега 4780гр., диаметър на главичката 38,5см и ръст 56,5см. Също споменах, че доста плаче (вероятно от колики) и тя ни прати на ПКК, кръвна захар и урина седимент. Показателите от ПКК са: WBC 7.7; RBC 3.57; HGB 113; HCT 0.320; MCV 89.6; MCH 31.7; MCHC 353; PLT 506. Урина седимент - единични епителни клетки 1-2 левкоцита (урината, която занесох не беше стерилна). За кръвната захар не успяхме да дадем кръв, защото много плака детенцето.
Моля Ви, коментирайте показателите, защото тя отложи слагането на ваксините за понеделник, та искам да съм подготвена като отидем. Благодаря.
P.S. Забравих да кажа, че е на кърма, като вечер се опитвам да дохранвам с АМ (трудно, защото не обича шишета), а вечер доста ми намалява кърмата.