Докторе, може ли и аз да помоля за съвет? Накратко на Моника преди 3-4 седмици и се проминеха изхожданията, станаха кашави със слуз, къде повече, къде по-малко слуз. Изхожданията бяха не повече от 3 пъти на ден. Но понякога много зле миришещи и с повечко слуз. Не съм въвеждала нови храни през този период, не е била болна или друга видима причина затова. Направихме посявка за бактериален причинител и рота вируси - отрицателни. Това състояние продължи около 2 седмици, като от 3-тата видимо започна да се променя консистенцията, стана вече по-твърди и оформени, но слузта остана. По съвет на педиатър започнахме Био гай капки. Сега четвърта седмица изхожданията са почти нормални, но все още се вижда слуз. Заключението на педиатърката ни беше - зъби. Наистина пробиват сега горните резци, но не мисля че това е причината. Явно с нещо сме раздразнили стомахчето, но с какво след като не съм въвела нищо ново. Проблемът е, че не зная какво да правя сега. Личната казва, след като изследванията са били добри да не ме притеснява тази слуз, да и давам всичко да яде и така. Но аз не смея да въведа нищо ново. Страх ме е. Имам чувството, че това което яде сега не я засища, огладнява бързико. Тя беше с рефлукс, но от както започнах да давам АР мляко и да я храня на 5 часа спря да повръща или поне само инцидентно. И сега от както започна тази слуз пие основно само мляко, на обяд пюре със зеленчук или месо, но много неща не съм въвела и изборът е ограничен. Спрях да и давам и каша за следобед. Сега си мисля дали да не пробвам да я храня ня 4 часа, като основно е мляко, а само едно въшно хранене на ден или да продължавам със захранвенето?