Да, Tan, наистина прилича на обрива на Юли. Само че Юли беше плътно покрит - цялото лице, зад ушите, цялото гръбче, а в последствие мина и по краката. Тогава бях пред дилемата да минаваме ли на Фризопеп заради "алергия ъм млякото", респективно обрива, но реших че няма да се поддам на тази мода, защото и баткото беше абсолютно същия случай. С него обаче не бях сигурна в подхода си и пи фризопеп до 7-8 месечна възраст, объркахме му яденето та до днес си влача последиците.... Затова с Юли експериментирах и направих няколко неща: минахме на НАН ХА, започнах да къпя със сапуна на Юсерин, махнах всякакви мъхести работи и започнах да го мажа ей така за проба с крем на Бюбхен с невен.(преди това намазах с хидратантен крем на Юсерин, който д-р Бърди ми препоръча, но и от нега моментално "пламна") И малко по малко започна да отшумява. Да, след "оправянето" изкарваше чист най-много седмица и пак наново се изриваше от главата до краката. Тази цикличност без абсолютно никаква промяна в начина на гледане ме отказа напълно от теорията за алергията
И аз не знам какво беше. Важното е, че го "израства"
Д-р Бърди, всъщност вреди ли в нашия случай зиртека или просто няма смисъл от него?