Д-р Бърди, благодаря Ви! Много е важно за мен Вашето мнение!
*Изследването на урина всичко е в норма:
белтък - отрицателен
Билирубин - отрицателен
Уробилиноген - неувеличен
седимент - единични левкоцити и бактерии
За личната тук всичко е ок.
*време на кървене - 2мин. при реф.стойности 1-3 мин.
време на съсирване - 4мин. при реф. стойности 3-5 мин.
За личната и ПКК е добра не говори за инфекция, каквато и да е щом важните показатели са добри:
хемоглобин - 120
еритроциит - 4,57
хематокрит - 0,36
левкоцити - 9
тромбоцити - 282
СУЕ - 4
Но ето преди два дни пак имаше кръв по акото, малко и по-скоро като кървава слуз, ярко червено, но имаше.
За личната всичко е ок.
Но за мен все пак трябва да има причина за тази кръв/кървава слуз.
Като тежък товар нося и изживяното с кака й. Не зная дали още си спомняте, по повод това изтръпване/схващане на крачето. и всички изследвания, които тогава правихме. Така и не се откри причината. Но този ужас, този страх, този стрес, който и причиних, не искам същото да виждам сега и в очите на Моника.
Мислите ли, въз основа на това, което направихме, на тези изследвания, че можем да продължим напред, дори и пак да има подобни находки? Налага ли се да правим още нещо?Знаете ли, до сега не съм го споделяла, но има няколко думи, които проф. Бранков беше написал преди години и които много ясно са останали в съзнанието ми. Тези думи са по повод това, че трябва да бъдем отворени към света, да търсим отговори на въпросите си, да не се страхуваме да питаме и търсим. И в контекста на това, той споделя че самият той много често се допитва до професионални форуми, където намира отклик на своите въпроси. И във връзка с това, казва че се допитва и до своят виртуален приятел Birdie и ако човек успее да преодолее сковаността и догмите, ще съумее да се почувства волна птичка.
Стремя се към тази свобода, но напоследък ставам все по-мнителна, все по-недоверчива и все "по-тясно" ми става.
Не реагира на нищо от тестовете- все пак реф стойности са под 0,35. И 0,19 не е над тази норма.0,42 е НО - Вие белтък не сте давали така или иначе- детето е на 6м възраст. Или сме дали?
Не, белтък не съм давала. Освен млякото съм въвела само ориз,морков, картоф, тиква, круша. Но едва ли някое от тях е проблем, защото кръв имаше и преди захранването.