Добър вечер на всички!
Моля за съвет имащите повече от мен опит с коликите, ще се радвам и д-р Бърди да се включи при възможност. Става въпрос за Антон (3 месеца) - не съм убедена, че сме имали колики - да, имаше някакво неразположение в късните вечерни часове, но не всяка вечер и не със силни кризи. Симона не е имала изобщо колики и не мога да направя сравнение. Каквото и да е било неразположението, седмица преди да направи 3 месеца - изчезна.
Снощи нададе внезапни прознизителни писъци, след което се сгуши, сви се на кравайче и плака много неутешимо, жално и някак вяло. Днес през деня беше сравнително спокоен, но все пак мялко по-вял като че ли. Тази нощ се повтори същото. Притесни ме това, че плаче съвсем различно от нормалния плач при глад, умора, въпросното неразположение, което описах по-горе.
Баща му го заведе в спешеш прием в Токуда - прегледали са детето, нищо нередно не е установено, казали са - колики. Или евентуално дискомфорт от това, че изхождането е веднъж на няколко дена (на кърма е изцяло, изхождането е с нормална консистенция)
Та възможно ли е тепърва сега колики?