Доктор Бърди, не зная дали има дума, с която да изразя благодарността си.Днес от както сме се върнали от болницата само претеглям плюсове и минуси за изследването:
заналичието на кръв, но не на всяко изхождане.
против - наддава добре,удвои си теглото от раждането, има апетит и то завиден, изглежда добре, весела и непрекъснато се усмихва, определно от раждането има проблем със запек, изхожданията и са по-скоро твърди, оформени, отколкото кашести и меки, което пък навежда на мисълта, че е възможно все пак това да е причина за кръвта. Кръвта не е като капка или съсирек, а по скоро като ожулване. Ще говоря и със съпруга си, но мисля че ще откажем засега това изследване, още повече че всички близки около мен са на мнение, че на детето му няма нищо.
Ще направим посочените от Вас изследвания, лошото е, че след като откажем утре ректоскопията, няма да мога да разчитам повече на хирург, а за личната да не говорим. Пак сама ще пускам изследвания, сама ще се опитвам да разчитам и ще се моля за Вашето търпение и доброта към нас.
* за метода с клечката се сетих още същата вечер, пробвах, макар да ме беше страх да влезе по-навътре, но нямаше кръв по нея
* посявка сме пускали - отрицателна, но пак ще направим
* като честота на изхождане, ходи мисля нормално, всеки ден, през ден или по два пъти на ден. Проблемна е по-скоро консистенцията. Снощи акото и беше твърдо, моного топчици съвръзани в една голяма маса.
Тук в нашата лаборатория, завеждащият лабораторията ми каза, че са ги учили че при бебета кръв се взима от петичката. И понеже тук никой не иска да взема на бебе венозна кръв, може ли да я помоля тя да вземе кръв на Моника от петичката. Също толкова достоверен ли ще е резултатът?
ОТНОВО БЛАГОДАРЯ! Не зная дали осъзнавате, колко много помагате, и колко добро вършите! Лично аз, а и децата ми мисля, ще сме винаги признателни!
Д-р Бърди, тук извършват ли нужните ни изследвания:
http://www.lina-bg.com/service.html