Д-р Бърди, за съжаление отново ще помоля за съвет. Снощи по акото на Моника имаше кръв. Сутринта се опита да се изходи и излезе ако колкото фъстък, и вечерта пак, но вече повече, може би големина колкото нейното юмруче. Не видях вътре да има примесена кръв. Обадих се на личната, за нея е от голямото ако, както се изрази е усуркало червото, но на мен ми е доста притеснено, защото това не е за първи път. Верно, че много рядко има/имала кашаво ако като на бебета, почти винаги са били големи, оформени и твърди акита или с консистенция на пластелин. Като минахме на ХА млякото започна да ака каша, но със захранването отново се посгъсти. Не мисля, че е от въвеждането на нови храни, точно поради факта че се появяваше кръв и когато беше само на мляко. За личната е нормално при кърмачета на АМ да се появяват подобни находки. Досега сме правили ехография на коремче /на 2м./, микробиология, и 3 пъти давахме проба за окултни кръвоизливи - отрицателни. това всичко го правихме на собстевна глава. Но сега вече ми е меко казано притеснено, но не зная какво да предприема. За личната щом наддава, и кръвните изследвания, които правихме след 6м. са добри въпросът се приключва. Възможно ли е наистина тази кръв да идва от големите изхождания. Как мога да разбера това?
Между другото , повръщанията намаляха.Последните дни повръща веднъж, най-много 2 пъти на ден.