0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Тема на бременните №46
« Отговор #200 -: Септември 24, 2009, 09:17:23 am »
zayana на мен ми спряха утрогестана в 13 г.с. Защо толкова до късно ти препоръчват...незнам. Мисля,че някъде бях чела, че прогестерона се слага до 3 м. вкл. и след това вече се твърди, че е оформена добре плацентата и няма нужда от това лекарство. Ако греша нека някой ме поправи.
Да и аз съм чувала
но незнам, нямам представа  :?..всеки път като ходя на консултация съм с андежда че ще ми го спре.Но не и не
като питам всичко анред ли е-плацента, води.Той казва Да
знам ли.... :?
*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
« Отговор #201 -: Септември 24, 2009, 14:08:00 pm »
PrettyP, много съжелявам , прегръщам те и ти желая скорошно въстановяване и да поемеш отново по пътя на майчинството !
zayana , на мен също ми спряха утрогестана още в началото на 13- та г.с., до тогава ги слагах вагинално , според мен потърси друго мнение, защото ми се струва че е излишно да се тъпчеш .
Аз от днес си назначих самосиндикално малофер фол, докато си пусна изследванията , че имаше много хораи никой не ти дава ред , а и немога да си позволя пътувания макар и кратки до други лабораторий.Дано утре има по- малко пациенти , че да се изследваме
.
Пазете си момичета!
*
« Отговор #202 -: Септември 25, 2009, 11:05:49 am »
Здравейте, момичета  :D
Надявам се, че всички сте добре и нямате никакви притеснения с бременността си.
Имам един въпрос: Знаете ли къде точно във форума се намира темата за необходимите неща за бебето? Знам, че я има. Преди съм я виждала, но сега просто не мога да я открия....
Благодаря ви

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #203 -: Септември 25, 2009, 12:02:49 pm »
:balk_121: Lucrecia  * ЦЪК *
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #204 -: Септември 25, 2009, 12:10:03 pm »
Ееее браво, Мише!
Ето и още - http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=28027.0;all
*
« Отговор #205 -: Септември 25, 2009, 12:15:35 pm »
Направо сте страхотни...
Благодаря ви.......

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #206 -: Септември 25, 2009, 22:50:00 pm »
Къде е Лиско? Някой да е чувал тези дни?

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #207 -: Септември 25, 2009, 22:52:40 pm »
Каси,Лисана тези дни се "подвизава" в темата "Ин витро в Аг Варна".Добре "звучеше",даже много добре покрай рождения ден на док :D

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #208 -: Септември 26, 2009, 09:27:46 am »
Ааа, аз нямам време да чета там, и се притесних, че не пише. Мерси, Тини!  :)

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #209 -: Септември 26, 2009, 10:21:43 am »
:bighug:
Каси, то такива Лисини вълнения ми бяха тези дни около рожденния ден на доктора, че забравих и да пиша и да чета тук:)
Добре съм:)
Вчера звънях на Дяволов във София и този път щях и целувки да му пратя накрая:) Бях споделила, че първия път си вкарах в главата някакви измислени мои драми след разговора с него ама сега всичко беше ок:)
Казах му, че след 2 седмици пътувам за София и ще ме не ще при него ще раждам:) Смя се и вика, еми какво да правя, то всички сте такива нахални:))))))))Разбрахме се като пристигна да му се обадя за да се разберем кога да отида на преглед и да направим план как ще действаме:) Сега вече ми е някак леко:)
Вчера се засилих да си правя картон, че нали не съм се записвала на ЖК:)))))И доктора ми вика, ама за какво ти е този картон, за да впиша в него 2 прегледа ли:))))?Ти нали си имаш изследванията и снимките от прегледите:)
Края на другата седмица отивам за последно при Александров на преглед и по другата лека полека с колата към столицата:) За съжаление каза да не карам аз:)))Изрично попитах ама ще се лиша от това си удоволствие...:)Вика, ами отиди със самолет, и после се сети, че нямало да ме пуснат в самолета като ме видят:)))))))))))))
Ей такива неща около мен:)
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #210 -: Септември 26, 2009, 10:50:53 am »
:bighug:
Каси, то такива Лисини вълнения ми бяха тези дни около рожденния ден на доктора, че забравих и да пиша и да чета тук:)
Добре съм:)
Вчера звънях на Дяволов във София и този път щях и целувки да му пратя накрая:) Бях споделила, че първия път си вкарах в главата някакви измислени мои драми след разговора с него ама сега всичко беше ок:)
Казах му, че след 2 седмици пътувам за София и ще ме не ще при него ще раждам:) Смя се и вика, еми какво да правя, то всички сте такива нахални:))))))))Разбрахме се като пристигна да му се обадя за да се разберем кога да отида на преглед и да направим план как ще действаме:) Сега вече ми е някак леко:)
Вчера се засилих да си правя картон, че нали не съм се записвала на ЖК:)))))И доктора ми вика, ама за какво ти е този картон, за да впиша в него 2 прегледа ли:))))?Ти нали си имаш изследванията и снимките от прегледите:)
Края на другата седмица отивам за последно при Александров на преглед и по другата лека полека с колата към столицата:) За съжаление каза да не карам аз:)))Изрично попитах ама ще се лиша от това си удоволствие...:)Вика, ами отиди със самолет, и после се сети, че нямало да ме пуснат в самолета като ме видят:)))))))))))))
Ей такива неща около мен:)

Чудесни новини :)) Браво лисанке (Пете)много се радвам за теб и чета с удоволствие всичките ти постове :))
Много те прегръщам  и ти пожелавам леко  и нормално раждане и, като се върнеш във Варна си обещала да ни викаш  за помощнички  :D то и нужда ще имаш тогава де ... но аз да си напомня, обещанието  :wink:

*
« Отговор #211 -: Септември 26, 2009, 10:59:24 am »
А някой да има новини от Altevs?
Загуби се цял месец вече!

Аз вчера доста се попритесних. Почти цял ден имах моментни болки ниско долу, а като се прибирах следобед получих силно течение, ама доста - чак панталона ми намокри. Беше бяло, лепкаво и гъсто. И еднократно.
Не стига това, ами като се прибрах и си полегнах, бебо така се развилня, че чак ме стресна - голямо ритане и въртене беше. Досега движенията са му били винаги плавни, а вчера направо си ме риташе със замах.
Та се чудех се дали неспокойните му движения имат връзка с течението?
А и друго, което ме притесни е, че досега винаги го усещах в областта на пъпа, а вчера движенията му бяха ниско долу. Нормално ли е на тези седмици да го усещам там?
Те това от мен!  :lol:

Лисе, нека всичко мине леко и спокойно!
Хубав и спокоен ден желая на всички!  :flower:
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #212 -: Септември 26, 2009, 11:10:59 am »
А някой да има новини от Altevs?
Загуби се цял месец вече!

Аз вчера доста се попритесних. Почти цял ден имах моментни болки ниско долу, а като се прибирах следобед получих силно течение, ама доста - чак панталона ми намокри. Беше бяло, лепкаво и гъсто. И еднократно.
Не стига това, ами като се прибрах и си полегнах, бебо така се развилня, че чак ме стресна - голямо ритане и въртене беше. Досега движенията са му били винаги плавни, а вчера направо си ме риташе със замах.
Та се чудех се дали неспокойните му движения имат връзка с течението?
А и друго, което ме притесни е, че досега винаги го усещах в областта на пъпа, а вчера движенията му бяха ниско долу. Нормално ли е на тези седмици да го усещам там?
Те това от мен!  :lol:

Лисе, нека всичко мине леко и спокойно!
Хубав и спокоен ден желая на всички!  :flower:

Altevs е добре, засега задържа положението но понеже повечко лежи, затова не влиза тука май ... но от нейно име ви изпращам много целувки и прегръдки и ... споко има за всички :))

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #213 -: Септември 26, 2009, 11:26:32 am »
Лисе, радвам се, че си добре. Ако мога с нещо да съм ти в помощ, докато си в София, да знаеш, че съм насреща. Ще ти пусна телефон на лични.  :D

« Отговор #214 -: Септември 26, 2009, 11:30:14 am »
Здравейте
Виждам ,че на Лисана не са и позволили да шофира :(Това от кой месец на бременността важи?А може би е само за дълги разстояния?А аз така не искам да спирам,но ако се налага...
*
« Отговор #215 -: Септември 26, 2009, 11:33:54 am »
Лисенце много се радвам,че целия отбор е добре!
twin дано да няма нищо притеснително и скоро се оправиш!А за ритничетата мисля,че е нормално,нали бебо се върти.А и е нормално с течение на времето да стават по-силни!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #216 -: Септември 26, 2009, 11:45:02 am »
zvezda03, ти Лиса не я гледай. При нея са по-сложни нещата. Най-добре питай твоя лекар. Той си е запознат с твоя случай и ще прецени.
Вчера бях на преглед. Момата си отговаря на седмиците с малки отклонения. Но щом доктора не каза, че е тревожно значи не е. Малко са ни лоши снимките, че ръцете и все пред лицето ама ... Разбрахме се при следващото посещение да говорим вече за раждането и т.н. Май наистина наближава. Странно ми е едно такова. Тъкмо свикнах, че съм бременна.
Лек ден!
« Отговор #217 -: Септември 26, 2009, 12:02:55 pm »
Благодаря ти Pesheck
Като помислих и стигнах до твоя извод :wink:да си питам моя лекар.
Май наистина наближава. Странно ми е едно такова. Тъкмо свикнах, че съм бременна.

И при мен е така :D
« Отговор #218 -: Септември 26, 2009, 12:21:33 pm »
Лисе прав е Алекса за тези картони- нали си имаш всички необходими изследвания и снимки  :) Радвам се, че другият доктор вече те кара да се усмихваш и да се чувстваш по- спокойна  :) Тъкмо сега като отидеш ще имате време да се поопознаете един друг, за да си абсолютно спокойна и сигурна по време на раждането- и всичко ще мине повече от добре  :D
twin нормално е в тези седмици да се усеща бебето по-ниско- и аз бях така, а и сега също отвреме навреме, така че не се безпокой за това! То и аз усещам болежки отвреме навреме тук там ама така ще е  :) Дано течението не се повтори- ако искаш поговори с док за него- моята доки казва, че ако не е жълто, не пари и не сърби значи не е притеснително, но все пак му кажи да си спокойна!
И аз тези дни си мислех за Altevs - радвам се че са добре !
Peshek браво на момата- все така добре да вървите  :)
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #219 -: Септември 26, 2009, 12:44:41 pm »
:)Много ви благодаря на всички за пожеланията, и аз вярвам, че всичко ще е наред с всяка една от нас:)

Звезда, аз и сега си карам във Варна. Малко по-рядко гледам да е но не съм спряла:) Може би наистина заради дългия път доктора ми не иска аз да шофирам. А и аз самата се усещам, че с еизморявам доста. Преди 2 седмици си ходих до Шумен и честно казано навръщане, макар и магистрала ми дойде в повече. Не, че возенето до София ще е леко но с почивки по пътя ще се справим:)

Пете, радвам се, че всичко е наред:)
И за Светлето се радвам:)
Туин, дано не е било нещо сериозно но ако не е проблем звънни на доктора си.
Дес на теб успех, и скоро ще те четем теб тук:)

Каси, писах ти на лични и много ще се радвам да се видя в София с всички софиянки:)))))))

Лек ден момичета:)