Къде е Лиско? Някой да е чувал тези дни?
Каси, то такива Лисини вълнения ми бяха тези дни около рожденния ден на доктора, че забравих и да пиша и да чета тук:)
Добре съм:)
Вчера звънях на Дяволов във София и този път щях и целувки да му пратя накрая:) Бях споделила, че първия път си вкарах в главата някакви измислени мои драми след разговора с него ама сега всичко беше ок:)
Казах му, че след 2 седмици пътувам за София и ще ме не ще при него ще раждам:) Смя се и вика, еми какво да правя, то всички сте такива нахални:))))))))Разбрахме се като пристигна да му се обадя за да се разберем кога да отида на преглед и да направим план как ще действаме:) Сега вече ми е някак леко:)
Вчера се засилих да си правя картон, че нали не съм се записвала на ЖК:)))))И доктора ми вика, ама за какво ти е този картон, за да впиша в него 2 прегледа ли:))))?Ти нали си имаш изследванията и снимките от прегледите:)
Края на другата седмица отивам за последно при Александров на преглед и по другата лека полека с колата към столицата:) За съжаление каза да не карам аз:)))Изрично попитах ама ще се лиша от това си удоволствие...:)Вика, ами отиди със самолет, и после се сети, че нямало да ме пуснат в самолета като ме видят:)))))))))))))
Ей такива неща около мен:)