0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

klem4e

• 307
  • искам значи мога
Re: Тема на бременните №46
« Отговор #140 -: Септември 19, 2009, 08:41:05 am »
diva73 , и тук ще изразя съжалението си и мъката си , защото всички знаем как боли ! Ти си човек с голяямо сърце и нека сълзите в него отстъпят на ново щастие !
Прегръщам те !
« Отговор #141 -: Септември 19, 2009, 09:06:31 am »
diva73 моите искрени съболезнования.ти беше до нас в много трудни моменти .познавам те ли4но от болницата на 8 ет.4ух сър4ицето и на твоето ангел4е и видях как се бореше за него.силни прегръдки.попла4и си да ти олекни  ние вси4ки сме с теб
който пее зло не мисли
« Отговор #142 -: Септември 19, 2009, 09:12:53 am »
Здравейте на всички момичета. Моля, помогнете ми със съвет или информация!Накратко за мен - бременна в 8 седмица след инсеминация. До вчера всичко изглеждаше наред, но като отидохме на преглед, док каза, че ембриона изостава с 1 седмица и не можа да чуе пулс,каза да отида след 1 седмица и тогава да видим пак. Много се уплаших!Притеснявам се защото от самото начало нямах някакви силно изявени симптоми за бременност като гадене, напрегнати гърди и т.н. Моля, ако някой е преживял нещо подобно да сподели...Полагам усилия да мисля положително, но сърцето ми се е свило.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #143 -: Септември 19, 2009, 09:34:33 am »
 :(  Дива 73 ...ех,че лоша работа...да кажа че съжалявам е малко...мъчно ми е...много.Като попарена съм от тази новина...Живота понякога е толкова жесток...Дано намериш сили бързо да се възстановиш и да продължиш.Силно те прегръщаме и се молим за теб.
*

diva73

• 152
  • Вярвах и успях!
« Отговор #144 -: Септември 19, 2009, 10:08:08 am »
Благодаря ви, момичета за съчувствието и подкрепата. Приела съм божията воля - не е била за тоя жесток свят моята бебка, където щяха да я сочат с пръст и да я наричат с грозни имена. Аз изживях своето майчинство и тук отново ще кажа - благодарение на д - р Александров ние имахме своето детенце. Утеха и сили да продължа напред ми дава вярата, че детето ми е на по - хубаво място и някой ден ще сме пак заедно.
Прегръщам ви всички.
Господи, благодаря ти!!!
« Отговор #145 -: Септември 19, 2009, 10:10:06 am »
Дива 73, много силно те прегръщам мила. Не мога да си представя какво изживяваш :( С теб сме всички тук!!!

« Отговор #146 -: Септември 19, 2009, 12:08:09 pm »
Дива , :balk_146: !Бъди силна!Всички се молим за живи и здрави детенца, но Господ има решаващата дума накрая!Много се натъжих от новината!Прегръщам те!
Имам предложение към модераторите темата да се приключи,защото е неуместно след тъжната новина на Дива да пишем как са нашите прегледи.

« Отговор #147 -: Септември 19, 2009, 15:07:43 pm »
Притеснявам се защото от самото начало нямах някакви силно изявени симптоми за бременност като гадене, напрегнати гърди и т.н. Моля, ако някой е преживял нещо подобно да сподели...Полагам усилия да мисля положително, но сърцето ми се е свило.
PrettyP симптомите изобщо не са основен ориентир за бременност. Аз нямах нито един симптом-нито напрежение в гърдите, нито гадене, нито да ми е лошо, нито киселини..... и до момента нямам. Даже си виках немога да повярвам, че съм бременна докато не започне да ми расте корема. Дано не се окаже прав лекаря ти и след седмица всичко бъде наред. Но не се самонавивай само заради имане или нямане на сиптоми. Успех!

diva73 сили, кураж и подкрепа от съпруга ти.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #148 -: Септември 19, 2009, 19:50:58 pm »
diva73, съжалявам да го прочета.  :(

Лиско, мисля те много, радвам се, че растете добре, чудесни мерки, браво!  :)

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #149 -: Септември 19, 2009, 21:01:18 pm »
Дива, нямам думи...не трябва да се случват такива неща...съжалявам, мила, много съжалявам. Прегръщам те  :(
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #150 -: Септември 19, 2009, 21:01:44 pm »
Лиско, мисля те много, радвам се, че растете добре, чудесни мерки, браво!  :)
:bighug: :thankyousign:
*
« Отговор #151 -: Септември 19, 2009, 22:31:47 pm »
diva73, :( :balk_144: :bighug:

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #152 -: Септември 19, 2009, 23:20:13 pm »
diva73, знам че няма думи които да те утешат сега. Затова просто те прегръщам.  :bighug:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #153 -: Септември 20, 2009, 02:04:29 am »

Дива, събери и малкото сила останала след болката
и продължи напред!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #154 -: Септември 20, 2009, 08:00:48 am »
Миличка Дива, много мъчно ми стана ... Бъди силна, ние сме с теб. Прегръщам те силно!  :bighug:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #155 -: Септември 20, 2009, 10:12:04 am »
Дива,много съжелявам за това,което преживяваш  :bighug:

Аз пък от вчера съм болна и не мога да се вдигна от леглото, но то и без това се оказа че трябва повечко да лежа,защото ме почнаха такива контракции... ужас.Сега пия Магнерич,Гинепрал и Папаверин.Докторката ми каза,че трябва поне да края на другата седмица да задържим и след това ако се наложи може да правим секциото, а то иначе е планувано за 09.10.
07.10.2009
*
« Отговор #156 -: Септември 20, 2009, 21:51:39 pm »
Пауърче,то и при теб мина неусетно :).Желая ти да устискаш докогато трябва и след това здраво бебче и бързо възстановяване за теб :)

*
« Отговор #157 -: Септември 21, 2009, 07:57:12 am »
Добро утро момичета
как сте днес?
Успешна седмица пожелавам на всички  :)
Аз имам един малък проблем, който ме мъчи още от началото.искам да споделя с вас и да  попитам вие какво правите  :).Док ми изписа витамини, нализ наете от онези големите, миришещи  :x.В началото понеже бях с непрекъснато гадене повръщане не можех да ги приема и казах на моя док.Той се съгласи и каза ок, но след третия месзец трябва да ги приемаш .
Да но до ден днешен не мога и не мога да ги пия.Пия един ден и после 2, 3 дена само за тях мсиля. :?Гади ми се само при мисълта.
Ужасни са.Помолих да ми ги смени.Но ме предупреди, че всички витамини така си миришат и са големи.И да така се оказа.Сега втори вид и тях не мога да пия  :?
Малко ми е гузно...защото знам че тези витамини са за доброто на беба и трябва да ги приемам..... :?
просто сиакх да споделя с вас  :?
« Отговор #158 -: Септември 21, 2009, 09:51:01 am »
Дива няма думи,които могат да те утешат,затова една голяма прегръдка и от мен :bighug:

Заянка и аз съм така с моите витамини и засега не ги пия,защото има много плодове и зеленчуци и то домашни, и докато ги има няма да се мъча със синтетика.

*
« Отговор #159 -: Септември 21, 2009, 10:14:32 am »
 zayana, аз пих Prenatal formula (with iron) на GNC,в бяла оповка. Имам останали от тях малко и мисля да ги поавам края на септември, като понамалеят пресните плодове. Вътре в кутийка има лек дъх, но самата таблетка като че ли не ми мирише. Няма нужда  да си тикаш носа толкова надълбоко и може "да ти понесат" :)