Здравейте и от мен - аз отдавна не съм писала , но това е защото нямах нет , а и нямах настроение .
Добре дошли на новите бременни мамичета - лека ви бременност и спокойни 9 месеца ви желая от сърце!
На виделите полът на своите рожби - честито , на мен в 13 - та седмица ми казаха , че ще е момиче , но в 17- та г.с. се видя момче - каквото и да е само да е живо и здраво , че всичките ние сме чакали много време да станем майки , а и пътят които вървим , за да прегърнем бебетата си е труден и понякога изпълнен с доста препядствия.
Аз да се отчета , за тези които ме помнят , защото както вече посочих по- горе не съм писала от доста време. Та лежа си аз в очакване да стигна поне 37- ма г.с. и дано да успея , че освен късата ми шийка се оказа и не съвсем хубави тонове на бебето , което ме тревожи допълнително, моят доктор ми каза че не е фатално и дано да е прав. Освен това както си лежа в къщи и немърдам ,се разболях и сега не чувам с едното ухо и въпреки лечението вече трета седмица съм така- утре пак ще ходя на преглед.
Съжелявам , че запълних темата с негативните ми преживявания и се надявам да съм само аз .
Пазете се момичета и си почивайте повечко !