Rangely, добре дошла в темата и лека и безпроблемна бременност до края:)
Хриска, на следващия преглед попитай доктора си за шийката. При мен заради многоплодната бременност Александров си ме наблюдава без да се налага да го питам.
Когато иска да види дали всичко е наред с шийката ми, го прави с вагинален преглед.
Незнаех, че и с коремния се вижда:)
Jasmin_veni, всички имаме притеснения и минаваме през страховете си.
Аз лично за месеците до края не съм мислила защото имаше за какво друго да мисля:)Сега, когато повечето време е вече минало се чудя кога мина толкова бързо.
Нямате нужда от излишна паника. Ако се чувстваш добре, наслаждавай се на бременноста си:)
Не си сама повярвай ми
"жената" веднтж види ли положителен тест за бременност оттам насетне не спират притесненията до края на живота й!
До пред това всичко е песен Притесненията няма да спрат след като родиш, напротив , те ще се увеличават..и увеличават
Так мисля аз, виждайки се сега какво е
Само с тази песен преди това не съм напъпно съгласна, че 10 години пеене си е голямо дране на гърлото.
Приех бременноста си като чудо и дар от Бога, когато най-после се случи, НО няма сила, която да ме накара да забравя през какво съм минала:) С усмивка се връщам назад и мисля, че бременноста е песента а всичко преди това е един дълъг урок по пеене.
Лично мое мнение разбира се:) Не ангажирам никой с него:)