0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: Тема на бременните №46
« Отговор #20 -: Септември 13, 2009, 14:10:19 pm »
Лисе дано скоро се оправиш!Още отсега не те оставят да спиш лисичетата, а представи си после :P
Аз ако може един въпрос на вече преминали през това момичета.Възможно ли е да се получат хемороиди БЕЗ да съм имала запек?С  какво да се мажа защото от три дни е нетърпимо, външно е , само подуто с болка, без кръв.Помагайте!

Да, това за хемороидите го пропуснах. И аз съм в същото положение поне от 10 дни. И преди съм имала и са си изчезвали от смаосебе си за седмица най-много. Четох, че е нормално при бременни да се появят заради увеличения кръвопоток (дано правилно се изразявам). Само, че незнам дали има лек или пак трябва да си отшуми.
*
« Отговор #21 -: Септември 13, 2009, 14:29:04 pm »
Здравейте милички.Около мен нищо ново, чувствам се добре и тези дни си почивам малко от ремонта и събирам сили за лекциите във вторник.Хемороидите аз ги оправям само с тампонче лайка вечер.Много бързо отшумяват.Дано ви помогне.Хубав ден от мен.
*
« Отговор #22 -: Септември 13, 2009, 17:58:39 pm »
Лис,за мен спането също се превърна в ужас :xКакто и ти казваш нито ми тежи толкова,нито вече ми е горещо,нито ме боли,беба рита ,но това не е причината.Явно се унасям сутрин и спя поне до 10.30.Също така ми се появяват ей така от нищото моментите с нахлуването на кръвта в главата,сърцебиене,слава богу продължава само 5-10 минути.Другата напаст са киселините :x,ако нямаше Стоп-ацид ,не знам какво щях да правя.
 Иначе останалото е наред :wink:Във вторник сме на посещение при Александров.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #23 -: Септември 13, 2009, 18:39:06 pm »
                                Честита нова тема!
                Да е късметлийска
            и да се напълни с нови кандидат-мами
         и здрави бебчета!

:goodluck: :goodluck: :goodluck:
*
« Отговор #24 -: Септември 13, 2009, 18:49:44 pm »
Лиси, Милена, аз ви препоръчвам да ги мажете със зехтин. Това по принцип помага. Сега след раждането са ме замъчили и още се боря с тях.  :x

Лис, почивай си и мноооого се пази!

Лека бременност на всички!

*
« Отговор #25 -: Септември 13, 2009, 19:09:24 pm »
Момичета, имам кървене, което днес установихме, че се дължи на отлепване на единият плоден сак. Докторката много ме успокоява, но съм притеснена. Имал ли е някой отлепване, което се е преодоляло?
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*
« Отговор #26 -: Септември 13, 2009, 19:53:36 pm »
Честита ни нова темичка и от мен!  :D
Нека да има много нови попълнения в нея! 

linapoli, съжалявам за случващото се с теб! Дано смелостта и вярата да не те напускат и един ден, съвсем скоро, пак да си тук в тази тема!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Леки, спокойни и слънчеви дни на всички желая!
*
« Отговор #27 -: Септември 13, 2009, 20:00:28 pm »
Етерна,при мен имаше частично отлепване на плодния сак в 9 г.с.С много лежане,утрогестан и но-шпа се оправиха нещата.

« Отговор #28 -: Септември 13, 2009, 21:34:53 pm »
Power, доколкото знам намаленото количество околоплодна течност е по-лошо, но не съм много в час. Една приятелка беше като теб(не зная причината), но бебчето й се роди живо и здраво седмица преди термин. Щом твоят док не те е прибрал в болница, значи не намира, че ситуацията е опасна, а и скоро ще вадите бебока, така че не се притеснявай и за това.
Linapoli, мила, ужасно съжалявам за развоя на събитията при теб, но дръж се и стискай зъбки- другият път няма да е така, обещавам! Тук почти всички сме го преживели поне по веднъж и от опит ти казвам, помага само времето, мобилизацията и новата бременност.
Момичета, ако не ви притеснява, за хемороидите много помага Прокто Гливенол, но не се препоръчва в първи триместър.
Успешна седмица от мен и много нови попълнения!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
*
« Отговор #29 -: Септември 13, 2009, 22:36:57 pm »
Момичета, ако не ви притеснява, за хемороидите много помага Прокто Гливенол, но не се препоръчва в първи триместър.
Успешна седмица от мен и много нови попълнения!
yahoo_33
И на мен ми се появиха след раждането - голяма мъка беше, но още след няколко мазания с това кремче положението значително се подобри. Желая ви късмет с досадните гадини!
Линаполи, :bighug: и от мен
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #30 -: Септември 14, 2009, 00:32:34 am »
Етерна,при мен имаше частично отлепване на плодния сак в 9 г.с.С много лежане,утрогестан и но-шпа се оправиха нещата.

Етерна, първата ми бременност бе двуплодна до 10 г.с.
Аз прокървих следствие отлепване на на единия плоден сак!
За съжаление на този преглед се установи, че другия е спрял развитието си още в 8ма.
И както Тини ти е написала, седмица на легло с инжекции но-шпа и утрогестан всичко се нареди.
След тези перипети имах спокойна и безпроблемна бременност до края!
Всичко е строго индивидуално, ти бъди спокойна и всичко ще бъде наред, ще се радваш на своите бебета!
Само мисли позитивно и слушай лекаря си!

« Последна редакция: Септември 14, 2009, 00:35:45 am от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #31 -: Септември 14, 2009, 08:32:41 am »
Момичета, имам кървене, което днес установихме, че се дължи на отлепване на единият плоден сак. Докторката много ме успокоява, но съм притеснена. Имал ли е някой отлепване, което се е преодоляло?
лежане, лежане и пак лежане!
На мен ми се наложи до 4-я месец да лежа, звучи страшно но си струва  :P!
много хапове, инжекций, утрогестан -вагинално.слушай док си и изпълнявай стриктно.Винаги има страх, винаги ще има притеснения дори и като спре кървенето повярвай ми.
Човек преживее ли го веднтж това страха си остава"Дали пак няма дас е случи"ь
Опитай се да си малко по спокойна, всичко ще е наред!  :P
успех мила
*
« Отговор #32 -: Септември 14, 2009, 08:34:06 am »
Тини, Мишанта, поуспокоих се, че може да има и добра развръзка това отлепване. Дано Господ да ги пази малките същества и да имат воля за живот. Толкова бяха сладки като ги гледахме вчера, че си поплаках.
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
« Отговор #33 -: Септември 14, 2009, 09:23:04 am »
Момичета, надявам се приемате една нова бременелка :) С току-що потвърдена бременност още в самото начало - 4 та седмица и сакче, което се намира на мястото си в матката :) Сега ще чакаме да чуем сърчице :)
Радвам се, че най-накрая мога да се присъединя към вас  :D
[/url][/url]
*
« Отговор #34 -: Септември 14, 2009, 09:50:37 am »
Добре дошла при нас мила jasmin_veni .Лека бременност и само щастливи мигове.Това са най сладките моменти за една жена- да види плодното сакче, да чуе сърчицето... трепета всеки път на всеки преглед и следенето на развитието на малкото същество.Хубав ден милички.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #35 -: Септември 14, 2009, 10:01:40 am »
Добро утро  :D
Вени много се радвам да те видя тук мила леки и спокойни девет месеца ти желая.
eterna всичко ще е наред само слушай док.и много почивай.
Желая ви хубава седмица.
Момичета току-що говорих с док. имам някакви рядък вид гъбички в микробиологията в сряда ме вика да ми даде рецепта доста се притесних някоя от вас имала ли е гъбички и опасно ли е за бебчо  :?
« Последна редакция: Септември 14, 2009, 10:34:46 am от denisa12251 »
*
« Отговор #36 -: Септември 14, 2009, 13:35:13 pm »
jasmin_veni добре дощла и лека бременност до края!

Момичета, за хемороиди съм ползвала едно кремче за външно приложение, наложи ми се само веднъж, но беше след 4 месец, ползвах 2-3 дни. Оттогава не съм имала оплаквания.
За киселините - добре, че по аптеките се завърна Талцид-а :)
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #37 -: Септември 14, 2009, 13:52:11 pm »
Момичета, много благодаря за съветите. Ще се възползвам:)

Добре дошла jasmin_veni. Лека и спокойна бременност.
*
« Отговор #38 -: Септември 14, 2009, 14:03:43 pm »
Честита нова тема. Бързо да се пълни и препълва.
Мацките със сърцебиенето, следете си кръвното честичко! Много ми прилича на това.
Аничка, Сигридов ми каза, че в тези седмици вече Магнеротът може и да не върши работа. При мен дори 3х2 не помага. Диаспорал е също магнезий, но разтворим и по-добре се усвоява от организма. Може до 3х1. Останалите са лекарства за сърце и само по негово предписание ги пия. Дано се кротне девойката.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #39 -: Септември 14, 2009, 14:18:05 pm »
момичета здравейте,

искам да ви попитам нещо на 09.09.09 си направих тест за ЧХГ излезе 181.3 , а на 12.09.09 ми излезнаха 2469 стойностите, мислите ли че всичко се развива добре, че все още не съм отишла на гинеколог и почнах да се притеснявам дали всичко е ок

Поздрави