0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Тема на бременните №46
« -: Септември 11, 2009, 19:18:31 pm »
много нови бременни и бебета :D
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
Re: Тема на бременните №46
« Отговор #1 -: Септември 11, 2009, 19:52:39 pm »
Честита нова темичка ! Да се напълни с много нови бъдещи мами  :D !

И тък като предната тема много се изкриви и пое друга посока си копвам последното мнение и тук, за да ми кажете нещо по въпроса....

Цитат на: Inke Tinke в Септември 10, 2009, 18:29:17 pm
Power,
само не разбрах полихидраминион или олигохидраминион, т.е. повече или по-малко ти е околоплодната течност? И двете не са чак толкова плашещи, особено след като лекарят ти те следи внимателно и има готовност да извади бебока при първи признаци на проблем. Не се плаши- особено повечето води накрая се срещат често...
Стискам палци и успех!

За полихидраминион става въпрос,но аз съм с диабет и за това се притесних.Док каза,че това става от високата захар и е нормално за диабетичките, но аз се притеснявам все пак....и не можах да разбера това вреди ли по някакъв начин на бебето.... 

07.10.2009
*
« Отговор #2 -: Септември 11, 2009, 20:04:24 pm »
Чесстита ни нова тема!Нека се напълни с много момичета сбъднали мечтата си!
Момичета искам да ви попитам кога усетихте бебчовците си?Аз още не съм усетила дългоочаквания ритник,а така искам...

*
« Отговор #3 -: Септември 11, 2009, 20:13:27 pm »
Честита нова темичка! Нека е пълна с много нови щастливи новини и приятни емоции, никакви тревоги, никакви неприятности и болешки!
Уайти, аз и в твоята седмица имах подобно изживяване, но за по-кратко. За допълнително магнерот се сетих, но не посмях, понеже пия 3х1 на ден и не знаех дали е позволено по-голямо количество. И други медикаменти си изброила, явно си подготвена, аз само с това разполагам :( Важното е да устискаме до 9 месец!
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #4 -: Септември 11, 2009, 20:23:22 pm »
Честита нова тема дано имаме много нови попълнения.
Лека вечер.
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
« Отговор #5 -: Септември 11, 2009, 22:21:09 pm »
Връщам се малко към предната тема. Линаполи, втората ми бременност завърши с кюретаж, защото нямаше сърдечна дейност. Но преди да стигнем с лекарите до това решение (съветвах се с двама тук и не съжалявам), изчакахме до последно, макар че това значеше 3-ти месец. Чак когато видях, че плодният сак се беше "смачкал", се съгласих на кюретаж. Точно това те съветвам и аз - не само да се провери има ли сърдечна дейност, защото понякога тя се появява по-късно, а и какво е състоянието на плодния сак. Ако бременността няма да я бъде - 2-3 дни преди да се изхвърли от организма на жената, плодният сак загубва кръглата си форма, изглежда точно "смачкан" - видях промяната с очите си. Всичко останало освен узи е само гадаене.
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

« Отговор #6 -: Септември 12, 2009, 01:43:55 am »
Момичета, днес бях на последния ултразвук  :( За съжаление в понеделник ще ме изчистят! Доктора видя само околоплоден сак, който нараствал, но плода вече го нямаше в него. Каза, че организмът е почнал да го стопява. Незнам дали се изразявам правилно, но той ми говори с терминология на английски, която не ми е позната и аз това успявам да си превеждам. Затова се извинявам ако не е много правилно. Надявам се всичко да мине нормално! Прегръщам ви много и ви желая на всички много леки оставащи месеци и успешен финал накрая! Надявам се да се видим скоро пак в този форум! Целувам ви!!!

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #7 -: Септември 12, 2009, 01:48:49 am »
linapoli, една голяма прегръдка от мен!
Бъди силна, много силна!
Ще стискм палци да се случи отново, много скоро!
И всичко да има успешен финал!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #8 -: Септември 12, 2009, 08:52:50 am »
linapoli имаш и моята прегръдка и стиснати палци много скоро отново да си тук мила.
« Отговор #9 -: Септември 12, 2009, 10:09:33 am »
Хриска, аз усетих моя юнак за пръв път 20-21 седмица, беше плахо, но определено няма как да го сбъркаш с друго :D Много скоро ще почнат и теб да те подритват отвърте :D

Ани, д-р Даскалов ми каза, че при нужда Магнерота може да се пие и 3х2, но аз сега също си го вземам 3х1

Линаполи, съжалявам мила за това, което преживяваш :( Бъди силна и не се отчайвай Следващият път ще е твоя, вярвам в това!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #10 -: Септември 12, 2009, 10:37:57 am »
Линаполи много съжелявам!Имаш и моята огромна прегръдка и дано съвсем скоро вашето ангелче се появи! :hug2:

*
« Отговор #11 -: Септември 12, 2009, 10:49:26 am »
linapoli, съжалявам за загубата и разочарованието което изживяваш, но важното е да не се отчайваш и да стигнеш до щастливия финал, защото имаш нашата подкрепа!
Дани, вече си лягам с опаковка Магнерот до глават, дано не ми се наложи да я ползвам по такива поводи. :)
*
« Отговор #12 -: Септември 12, 2009, 11:27:52 am »
Линаполи...искрено съжалявам за развоя на събитията!Но те прегръщам и недей да се отчайваш,спомни си какво ти казах :bighug:
 Когато преди 2-3 семици моите контракции бяха зачестили,док ми вдигна магнерича на 3*2,като включи и но-шпа.Тъй си карам и до днес,но спрях но-шпа-то.

*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #13 -: Септември 12, 2009, 12:00:12 pm »
linapoli голямо гуш и от мен. Много скоро ще си отново тук при нас мила, сигурна съм в това.

« Отговор #14 -: Септември 12, 2009, 12:04:49 pm »
linapoli
*
« Отговор #15 -: Септември 13, 2009, 10:30:58 am »
честита темичка
линаполи силна прегръдка и от мен
след всичко лошо идва и добропто
дано при вас е скоро
хубава неделя момичета
« Отговор #16 -: Септември 13, 2009, 12:04:47 pm »
честита нова темичка ,дано се напълни с много нови  preggo
linapoli,много съжалявам за това което ти се случва,и все пак аз не им вярвам на тези доктори там.Ако е започнал да се "стопява" плода не би ли трявало да имаш някакво зацапване?
Аз излязох от болницата ,вече съм болнични и си стоя вкъщи.С бебка и мен всичко е наред засега,тежи вече 1200 гр.На 23.09 сме на втори 4D запис.

Хубав ден ви пожелавам момичета

« Отговор #17 -: Септември 13, 2009, 12:43:24 pm »
linapoli - леле мила много съжалявам за случилото се,но вярвам че съвсем скоро пак ще си в тази темичка ама за доста по дълак период,цунки и гинки и главата горе  :hug2:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #18 -: Септември 13, 2009, 13:40:56 pm »
Дано темата се утрои поне с нови бременни момичета:)

Линаполи, съжалявам за случилото се и ти пожелавам скоро да си отново тук.

Мен от 2 седмици ме мъчи ужасно безсъние:( Първо го отдавах на тревоги разни в личен план, но не е това. Спя по 2-3 часа нощем и през целия ден съм като смазана. Нямам сили за нищо. Пия и топло мляко, и възглавници си слагам къде ли не вече, но немога да разбера от какво е. Не ме боли нищо, не ми тежи чак толкова много, че това да е причината и се чудя дали да питам доктор или да потърпя още малко докато отмине и ако отмине:):):)
Понякога сутрин (след като съм задрямала към 6-7) се събуждам от учестено сърцебиене, ама много учестено, което продължава поне час, понякога и два. А като изляза навънка с кучето имам чувството понякога, че ще припадна и все едно всичката кръв е в главата ми. Нито бързам, нито бягам:)
Другата седмица мисля да посетя доктора си и да поразпитам колко нормални са тези състояния:)
Лек ден и си почивайте:)
« Отговор #19 -: Септември 13, 2009, 13:50:18 pm »
Лисе дано скоро се оправиш!Още отсега не те оставят да спиш лисичетата, а представи си после :P
Аз ако може един въпрос на вече преминали през това момичета.Възможно ли е да се получат хемороиди БЕЗ да съм имала запек?С  какво да се мажа защото от три дни е нетърпимо, външно е , само подуто с болка, без кръв.Помагайте!