И аз съм при Хариева и повярвай ми, тя е "по-малкото зло"! Когато свикнеш с начина и на преглеждане и комуникация по тел. всичко ще е наред. При най-малкото ми притеснение отлага ваксина, не се налага, каквито и изследвания да съм искала, пуска ги веднага, дори да смята, че са излишни, дава направления за специалисти само да и споделя, че искам преглед, съобразява се с разбиранията и предпочитанията на майката, винаги ме пита : използваш ли хомеопатия, имуностимулатори и т.н. Ако кажа не, изписва нещо друго. Винаги обяснява подробно и изчерпателно (макар и в движение, докато върши нещо друго, което наистина е дразнещо). Но определено плюсовете са повече от минусите, като я сравня с останалите винаги "компетентни" лекари, не признаващи нищо друго, освен тяхното мнение. На предната ми педиатърка се опитах да откажа едни капки Коларгол, като я помолих да ги смени с други, такива думи ми чу главата, че повече не посмях да си отворя устата. И така за всяко нещо. Тази поне е отворена за новите неща, информира се, а и има две деца на по две годинки и са и много близки и "пресни" проблемите ни. Просто бъди по-настоятелна във въпросите си и изисквай нужното време, както я свикнеш...
Относно обслужването в извънработно време: тел. не вдига, но е дала тел. на ЛЛ, или отиваш при него, или в дежурния кабинет в Окр. болница, имат сключен договор и приемат денонощно. Друг е въпроса какъв лекар ще се падне на смяна и какво лечение ще назначи, но имаме някакво спокойствие, ако се наложи нещо спешно. Поразпитай добре, преди да си смениш педиатъра, как и с какво лекува и т.н. Аз доста проучвах и засега не открих нищо по-добро.