И мен ме вълнува темата за добър педиатър във Варна, но е добре да уточняваме какво значи "добър". Водила съм сина ми и при Кирязов, и при Желева. Не съм впечатлена и от двамата. Нито един не се сети да пусне изследване на бебето ми, накрая аз покрай инфото от д-р Бърди, ходих по лаборатории и пусках изследвания. Сега съм при Хариева, уж много "добра", а дори не знаеше, че има лечебна Хумана. Изписа ми Аптамил за диарията (пак лечебен), защото, забележете, само за него бил идвал търговски представител. Не работела с Хумана, защото не бил идвал представител да я запознае с млякото?!? При вирус с разстройство ми изписа Гентамицин и Био гая?!? Ок, да речем, че се доверявам на педиатъра си, не съм чела нищо, нямам инфо как се процедира, докъде щях да я докарам и колко ненужни АБ още щях да дам на детето си...? Отчаях се вече, че има европейски педиатър в БГ. Може би в София да са се появили? Тука във Варна все още са с калциевия глюконат, ампулите вит. Ц, коларгола...Пиша си със стотина майки в една ФБ група и навсякъде в БГ лекуват по един и същ начин, за съжаление...Горките ни бебенца...
Моля, тези от вас, които са при д-р Александрова споделят как примерно лекува тя дете с ентеровирус? Не ми е достатъчно само да слушам кой колко е "добър" вече...Нищо лично, момичета, моля не ме разбирайте погрешно, не искам да обидя някой лекар, явно аз не попадам на подходящия:( Това, което аз мога да споделя за начина на работа на повечето педиатри в БГ е, че черпят инфо и се доверяват на това, което им рекламират търг. представители на мляко, пробиотици, АБ и т.н. При изписани определен брой рецепти от дадено лекарство или добавка имат подаръци, бонуси, повечето вземат пари...Това го твърдя от първа ръка и заставам зад думите си! Но не мисля, че ще ви се стори странно, все пак сме в БГ...