0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте! Опитите ни за бебе са от 2г. ( аз съм на 34г. , а той - 36г.)и досега не сме правили никакви изследвания освен спермограма, която беше с добри резултати. Въпросът ми към Вас момичета е да ми дадете насока към доктор, който да ме поеме и назначи необходимите ми изследвания за установяване на причината. Питането ми е за гр. София. Препоръчаха ми д-р С.Георгиев от Майчин дом- той ме насочи към частния си кабинет!!!??? Има ли такива които да работят със здравната каса?
Благодаря Ви предварително :)
« Последна редакция: Септември 09, 2009, 15:24:48 pm от KOLIIN »
*

    denis

  • *****
  • 11303
  • Chaos absolute...

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
Не съм сигурна, но мисля, че репродуктивните клиники не работят със Здравната каса :? За изследванията, които ще ти се наложат можеш да вземаш направление но личния лекар, ако се поемат от касата, разбира се.
За добър лекар всеки ще ти посочи този, при когото е успял да сбъдне мечтата си, но истината е, че за всички лекари има достатъчно инфо, така че сама да прецениш.
Аз бих ти препоръчала ЦРЗ Надежда, д-р Владимиров или клиниката на Щерев!

Успех, на където и да се насочиш!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
rozovelka е права за много малко изследвания можеш да ползваш направление  :?.Успех
*

    pimpa77

  • ***
  • 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!

Аз бих ти препоръчала ЦРЗ Надежда, д-р Владимиров или клиниката на Щерев

Аз бих ти препоръчала ЦРЗ Надежда, д-р Владимиров или клиниката на Щерев!


И аз съм на това мнение.Аз постигнах мечтата си в клиника ЦРЗ Надежда,до съм чувала добри отзиви и за другите клиники.Въпрос на избор.
Бих препоръчала д-р Стаменов, макар че там е голям наплива. Моя приятелка 10 години ходи по доктори и накрая стигна до Стаменов. От него остана най-доволна - като отношение, професионализъм, много е прецизен. Преди 2 месеца приятелката  ми роди момченце, след ин витро. Това й беше втори опит ин витро, но първи при Стаменов. Първият беше при Ватев, но неуспешен. След като направи ин витро при Стаменов и като видя колко неща съблюдава и какви изследвания прави, за да се подсигури от всякъде, приятелката ми казва, че все едно не е правила ин витро първия път. Успех!
*
Клиника Малинов. Найстина се чака много ,но си заслужава.Невероятен екип. Успех! :D