Le,много ти благодаря.Ама наистина страшно много.Намерих целия текст и мисля,че точно това се случва с мен.Там пише още:
Можете да направите тест за бременност 15-16 дни след положителен тест за овулация, ако менструацията Ви не е започнала. Не тествайте с евтини тестове от интернет или такива, които претендират, че могат да уловят бременност още преди деня на следващата менструация. Може да Ви пречинят повече безпокойство. Трябва да устоите на желанието да си направите кръвен тест (освен ако няма медицинска причина за това. Оплодени яйцеклетки, които не се развиват са ужасно, но обичайно явление и се случва в около 75% от случаите, когато се получава несигурен положителен тест през първите 14 дни, а това може да Ви подложи на огромно напрежение. До времето, когато ще си направите домашен тест за бременност бебето Ви трябва да се е закрепило здраво и Вашите притеснения за аборт ще спаднат до нормалните 10%;
Сигурно наистина е много често явление.Между другото само в някои упътвания за тестове за бременност пише,че голям процент от най-ранните бременности се прекъсвали в рамките на цикъла.Предполагам,че производителите на такива тестове са правили проучвания и тези цифри/някъде са 50%,другаде 75%/ се базират на някякви изследвания.Наистина няма да се шашкам.
Rally_g,здравей! Тези хормони съм ги тествала на 5 ден от М.
Пишете ми .
Чао засега!