Благодаря ти много.
))
Ще го направя може би при доц.Конова.
Искам още да кажа,че съм на 25 и правя опити от 6 месеца за забременяване.Първите три месеца не съм правила никакви тестове и мензисът си идваше на датата.Може и тогава да се е случвало това,което ще ви опиша по-долу,не знам.На четвъртия месец около седмица след овулацията направих тест-леко положителен,задържа се така 2 дни и отново стана отрицателен.Мензисът отново си дойде на датата.На петия месец отидох и направих фоликулометрия след това отново тестове седмица след овулацията-отново леко положителни,направих и БТЧХГ кръвен тест -беше 97 -т.е.слабо положителен,правех тестове всеки ден и на третия ден след първия положителен тест-отново няма втора чертичка.Луднах и отидох за кръвен тест-резултат 22.Мензисът си дойде един ден преди датата.
Този месец/шести подред/ отново правих фоликулометрия и пак положителни тестове след овулацията.Разликата беше,че те се задържаха така положителни чак до вчера,когато ми дойде,отново на датата.И си мисля,че ако не бях правила тестове преди мензиса просто нямаше да знам за това.А и навсякъде пишат да не се правят тестове преди датата.Защо?Не е ли редно да пишат-правете,защото може да имате проблем,за който не подозирате!
Затова,мили момичета,ви попитах на кой ден правите тестове.
Благодаря на Литъл Рабит.
Много полезна информация научих оттук.Затова отново ви питам-на кой ден правите тестове за бременност и ако чакате закъснение,откъде може да сте сигурни,че това,което ви описах не се случва и с Вас?