ЗДРАВЕЙТЕ.
Да разкажа накратко и аз.Със съпруга ми си бяхме дали срок до края на 2014 г. не ни се получи до края на този срок,след което януари 2015г. 6 поредни дни правих тестове за О,честно казано малко ми бяха мъгла тези тестове,БТ изобщо не съм мерила,но понеже допусках,че имам проблем с О или по точно смятах,че нямам такава,тъй като ми липсваха категорични симптоми за О.И така на 02.02.2015г. чаках за преглед в клиника за репродуктивно здраве.На 37 год. съм и реших,че нямам време за губене.Имам Хашимото,което говори за хормонален проблем,но си имам назначена терапия и единствено трябва да сваля нивото на TSH,задоволително за бременност,правих цветна снимка на тръбите,всичко с тях е ок,лигавицата също била идеална и така АГ ми предписа стимулация с Клостилбегит.МЦ дойде на 06.03 и от 08.03 започнах 5-дневен прием на медикамента.На 12.03. бях на УЗ и имаше два фоликула с размери около 12 мм,тръгнах си усмихната и АГ каза да дойда на 15.03. дотогава да си правим секс.При прегледа лекарката ми каза""Съжалявам,изпуснали сме ги.""Ние си се кексихме,но..
Сега чакам около края на месеца следващия МЦ и пак стимулация,ще ходя всеки ден и дано не я изпуснем.
Пострах се да не изпадам в много подробности и да съм кратка,но май не ми се получи,за което се извинявам.