Здравейте, момичета!
От скоро се впускам в дебрите на чудото да си направиш бебе и имам безброй въпроси, и, както се оказа, проблеми.
Но за сега искам да споделя едно голямо мое притеснение. Накратко-сега съм на 32г, но като бях около 24г се оказа, че имам проблеми (поликостоза, липса на лигавица и т.н.) Лекувах се с Диане 35 около 6 години и преди две години д-ра ми каза, че вече съм добре, имам ову и мога да си имам бебе, когато реша. Спрях хапчетата, и ми каза да пия сашета Инофолик. Доста слъпичко, но го купувам и пия от тогава. Но..с времето започнаха едни първо леки, а в момента непоносими болки долу. Те са някъде около седмица, а след тях около 5-6 дена и ми идва. Обиколих докторите миналото лято (та разбрах, че имам миомка на задната стена на матката), но не разбрах за тази болка. Всички казваха болезнен ПМС, без шанс да му влияя. А е адски болезнено. Нощем ме буди, ужасни спазми, в работа пъшкам,охкам, подувам се, боли като все едно ме режат.Никакви хапчета не ми действат, а и не искам да се тъпча всеки ден и всеки месец. Скоро посетих др. Владимиров и той единствен ми каза, че това е пукане на фоликул. Вярно е, че не съм много навътре в нещата, но ми се струва не нормално да ме боли по цяла седмица, на спазми, не човешки силно. Някой имал ли е такива симптоми, защото не знам какво да предприема? ПО-важното е, че вече много искаме бебе (оказа се, че при приятеля ми има проблем, но сме решили да се трудим за сега въпреки това). Правя си тестчета за ову. И този месец ми показа, че имам на 13-я ден. А на 17-я започнаха болките, та ще са до 24-25-я ден. Една приятелка ми каза, че трябва да действаме точно като ме боли, за да нацелим фоликула. Но, ако ову-то ми е било на 13-ден, без никакви симптоми, то как така ще стане като ову-то ми е минало вече. И изобщо дали тези болки са пукане на фоликул? И от цяла седмица болки, кога според вас е пикът и Шансът. Сигурно задавам трудни и/или тъпи въпроси, но съм адски объркана...
Благодаря ви!