Ани започна да пропуска нощното хранене още на около 2 седмици. Първо около седмица пропускаше това в 3 и се събуждаше към 5 за пръв път. После почна да пропуска това в 12 и то много стабилно някъде пак около седмица и половина - две. След това започна да заспива по-късно - към 11 и да се буди към 5.30. Започна пак да се буди през нощта за 2-3 дни само, когато й сложихме възглавничката на Фрейка - предполагам, че от стреса, то си беше целодневен рев тези дни, докато свикне. После пак си мина в стария режим. Сега пак заспива късно, към 11.30 и се буди между 6.30 и 7.30 в различните дни, като днес постави рекорд - събуди се чак към 7.50. Ама и ние я къпем късно - към 22.00, че докато се приберем от разходка и я накърмя към 8.30, докато й отмине малко, че да не повърне и то става толкова. Обмислям вече, нали става хладно, да изместим разходката следобед преди 6 и да я къпем преди храненето в 20-21 часа, та да видим кога ще заспива по този начин. Честно казано в момента този неин режим ми пасва идеално, че така или иначе с татко й няма шанс да си легнем по-рано, а ако тя заспи рано и се събуди пак в 5 на мен ми остава много по-малко време за сън. Ама нали уж е добре да свиква да заспива по-рано, та ще опитаме.