0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля, споделете мнение за д-р Пепо Партенов от Плевен - "Екзакта Медика". Чух добри отзиви за него като професионалист, но се надявам да получа информация и от други негови пациентки.
Здравей maranto,
миналият месец правих при д-р Партенов цветна снимка /това са контактите ми с него/. Всичко мина много добре, като чета другите момичета какво са преживели по време на цветна снимка- при мен нищо такова. Към Партенов ме насочи д-р Поповски, а на него имам доверие!
Има във морето на детските игри бисерче, което ни прави по–добри!
Здравей,аз бях пациентка на Д-р Партенов преди 3 години.Не съм доволна от него.Много хаотично търсише причината за безплодието ми.Преди да ми направи цветна снимка ме стимулира няколко месеца с хормони, а това крие риск от извънматочна бременност.Съветвам те да отидеш в инвитроцентъра при д-р Конова и екипа й.Много излишни пари дадох за безмислени прегледи и консултации.Дано при теб да е различно и да имаш успех по-скоро.
Здравей,аз бях пациентка на Д-р Партенов преди 3 години.Не съм доволна от него.Много хаотично търсише причината за безплодието ми.Преди да ми направи цветна снимка ме стимулира няколко месеца с хормони, а това крие риск от извънматочна бременност.Съветвам те да отидеш в инвитроцентъра при д-р Конова и екипа й.Много излишни пари дадох за безмислени прегледи и консултации.Дано при теб да е различно и да имаш успех по-скоро.
Мнението ми за него е категорично-НЕ.Супер корумпиран и не толкоз заинтересован.
За да не започвам нова тема пиша в тази.
Тези дни ми предстои преглед при този лекар, насочиха ме към него тъй като от около година бебо го няма (няма да разтягам локуми , но сме ходили в инвитро клиниката , при уролог и т.н , сега при него понеже казаха , че лекувал и мъже  8O :o:( ..
Споделете мнения за него тъй като за сега са много малко :) Благодаря :)