0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Някой гледал ли е предаването "Тази сутрин" да сподели дали са казали нещо интересно и обнадеждаващо? Аз за съжаление го пропуснах...
Ето, това е предаването с д-р Божидар Нанев днес с тема: "Ще стигнал ли парите за здраве?" http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi за всички, които не са успяли да го гледат.За съжаление по нашите наболяли теми-абсолютно нищо, дори не бяха зададени въпросите, които снощи с още едно момиче тук от форума подготвихме и тя изпрати на сайта на бтв за задаване директно към министъра на здравеопазването. Верояно въпросите са били изключително много, тъй като дори и директни тел. за обаждане не бяха изписани и единствено водещата задаваше въпроси на зрителите и свои въпроси. Надявам се поне малко да съм ви била полезна
Служителки в напреднал етап на лечение ин витро също ще се ползват със специална закрила при работа и уволнение, реши парламентът с приемането на второ четене на промени в Кодекса на труда.Работодателите се задължават да освобождават от работа жените в процедура ин витро, когато е необходимо тя да се извършват през работно време.
ЦитатСлужителки в напреднал етап на лечение ин витро също ще се ползват със специална закрила при работа и уволнение, реши парламентът с приемането на второ четене на промени в Кодекса на труда.Работодателите се задължават да освобождават от работа жените в процедура ин витро, когато е необходимо тя да се извършват през работно време.не знам дали си давате сметка, но това е голяма победа, при положение, че само до преди няколко години обществото не беше и чувало за инвитро, стерилитет и свързаните с това проблеми... а сега вече проблематиката се засяга от Кодекса на труда и специални закони!
Цитат на: jam в Декември 19, 2009, 11:10:33 amЦитатСлужителки в напреднал етап на лечение ин витро също ще се ползват със специална закрила при работа и уволнение, реши парламентът с приемането на второ четене на промени в Кодекса на труда.Работодателите се задължават да освобождават от работа жените в процедура ин витро, когато е необходимо тя да се извършват през работно време.не знам дали си давате сметка, но това е голяма победа, при положение, че само до преди няколко години обществото не беше и чувало за инвитро, стерилитет и свързаните с това проблеми... а сега вече проблематиката се засяга от Кодекса на труда и специални закони!Разбира се, че си даваме! И много бърза победа - темата е от началото на септември, началото на октомври се внесе в парламента, а вече има и резултат!