Права си глезенка, ужасно е. Но повечето от тези, които ни разбират, наистина са едни от нас. Аз лично 3 пъти писах. Но само последния път се подписах с ника си. Предните два толкова бях афектирана, че забравих.......
Думи нямам....наистина....плаче ми се...съжалявам, че изобщо влязох да прочета коментарите там. Толкова болно и тъжно ми стана, а как се ядосах едва ли е нужно да казвам, полудях направо.....То и в постингите ми личи.
Tutto_bene, поздравявам те за смелостта ти, мила! И съжалявам ,че не си успяла да се пребориш. Сега обаче, този който заслужва да го осъдиш е Комисията по дискриминация, защото не си е свършила работата и те е додискриминирала...ако мога така да се изразя!
Знаете ли, в момента имам чувството, че сме безсилни да променим това. Просто сме безсилни, хората няма да променят мисленето си. За жалост. Колкото и пресконференции и интервюта да даваме, колкото и лекари и специалисти да обясняват що е то стерилитет и какви са причините за него...Хората ще си останат малоумни и тесногръди. И ние ще бъдем пак сами, като едно общество в обществото /ако изобщо гражданите на тая държава-пародия могат да се нарекат общество/. Това е. Съжалявам ако звуча песимистично и черногледо. Но след това, което изчетох в дир-а......няма как да мисля различно. За жалост, повечето хора разсъждават така! Факт!
Извинете за дългия постинг!