Ами да се отчета и аз тогава
В дир-а попаднах не помня коя година и незнам даже и защо, нямах на дневен ред планове за забременяване, но винаги съм имала нередовен цикъл и сигурно това ме вкара там с мисълта ,че никога няма да имам деца.Не съм писала, само си четях.
В Зачатие незнам как дойдох , но със сигурност беше заради проблем. Годината е 2004, месеца декември - влязох като стара чатърка..директно в чата. Всичики си говореха и се познаваха, а аз влязох да питам при кой доктор да ходя, защото имах положителен кръвен тест за бременност и не се виждаше нищо. Няма да забравя посрещна ме jam - упътиха ме към списъка с препоръчани доктори и така започна цялата история
декимври 2004 - извънматочна, лапарскопия
януари 2005 - несвършена добре работа, непочистина, плода продължава да се развива в тръбата, втора лапорскопия - премахната дясна тръба
юли 2005 - положителен кръвен тест за бременност - нищо не се вижда - под наблюдение в болница- спад на ЧХГ , изписване
август 2006 - трата извънматочна - повторение като тази от юли 2005
януари 2007 - ЦС - според доктора хидросалпинкс
декември 2007 - лапорскопия- няма хидросалпинкс
февруари 2009 - инвитро на ЕЦ / тук трябва да благодаря на Зачатие и най-вече на zayak3, която ми дари спечелената от нея награда на Коледният конкурс - 1 фолукул - празен, не се стигна до трансфер
юни 2009 - инвитро / пак с благодарности към Зачатие - опит финансиран от Фонда/ - отрицателен резултат
Не съм се отказала, но за сега съм почивка.