0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Инсеминации през Септември и Октомври 2009
« -: Септември 01, 2009, 08:59:20 am »
Добро утро :D

Както се казва " На есен с песен" започваме нова темичка и дано тези два месеца са на късмет на момичетата, които ще се включат в нея :)

Като гледам за сега май сме само аз и Виолет :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

Re: Инсеминации през Септември и Октомври 2009
« Отговор #1 -: Септември 01, 2009, 09:35:02 am »
Ха така идвам да ви пожелая да напълните тази темичка само с  :bfp1: :bfp1: :bfp1:
 Успех на всички който ще са в процедури  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 stork-boy stork-girl давайте момичета  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #2 -: Септември 01, 2009, 09:38:45 am »
 Успех , момичета! пожелавам ви да се разпишете в темичката с  :bfp: !
*
« Отговор #3 -: Септември 01, 2009, 10:00:28 am »
И аз идвам да ви пожелая мноооооого ++++++++ тестчета!
Успех на всички!
« Отговор #4 -: Септември 01, 2009, 10:10:54 am »
Добро утро,на всички :D :D :DХайде и аз да се запиша в тази нова темичка....Пожелавам успех на всички и да се напълни с много :bfp: :bfp: :bfp:
url=http://line.romanticcollection.ru][/url]
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
« Отговор #5 -: Септември 01, 2009, 10:25:10 am »
Момичета, и аз искам да ви пожелая само тестчета с две чертички.
Заредете се с положителни емоции и вярвайте, че чудото ще се случи!
*
« Отговор #6 -: Септември 01, 2009, 10:33:20 am »
Добро утроо! :)

Адженка, Вайлет, разбирам ви много добре милички! Скоро и аз минах през 4 неуспешни инсета. Стискам палци да не се стига до инвитро и при двете ви. Вайлет, дано петото инсе е успешно! Дръж ни в течение ;) Успеееехххх и  :bighug:

« Отговор #7 -: Септември 01, 2009, 16:20:38 pm »
Момичета, здравейте!
Искам пак да ви попитам някоя от вас пила ли е femara и знае ли как действа лекарството. Според предписанието на моята док аз трябва да ги пия еднократно от 3-тия до 7-мия ден от цикъла и след това - на преглед.
*
« Отговор #8 -: Септември 01, 2009, 16:29:34 pm »
Момичета, дано темата ви е пълна само с радостни трепети и положителни тестове!
Успешни процедури ви желая!  :crossfingers: :bfp: :cloud9: :goodluck:

« Отговор #9 -: Септември 01, 2009, 16:46:11 pm »
   Здравейте момичета!

Аз също се записвам в тази нова темичка. Браво на Радостинка, че се е сетила да започне нова такава, защото лично аз я чаках с нетърпение. Знам, че и резултатите си ще чакаме с нетърпение, затова пожелавам на всички нас, на които им предстоят процедури да ни сполети така дългоочакваната бременност и темичкта да се напълни с положителни резултати.
   При мен нещата се пооталожиха малко заради предната стимулация, на която направих 20 и няколко фоликула и се наложи да почивам, но ето че сега съм готова и положително настроена, защото вече знам, че съм в добри ръце. Това е много важно.

Успех на всички  :D 
*
« Отговор #10 -: Септември 01, 2009, 17:51:45 pm »
Успех с новата темичка момичета!
Да е на късмет и да я напълните с много +++++++++ резултати!
*
« Отговор #11 -: Септември 01, 2009, 18:33:23 pm »
Момичета, здравейте!
Искам пак да ви попитам някоя от вас пила ли е femara и знае ли как действа лекарството. Според предписанието на моята док аз трябва да ги пия еднократно от 3-тия до 7-мия ден от цикъла и след това - на преглед.

1-big-girl
, в предната тема ти бях отговорила на въпроса.  :)
Аз по време на моите инсеминации бях стимулирана с femara . Според моята док е по-лека и по-щадяща организма на жената, в сравнение с другите стимуланти.
Лично аз добре реагирах на нея - нямах странични оплаквания и образувах общо до 5 фоликула - три на единия яйчник и два на другия!
Желая ти успех!

Късмет и положителен тест на всички в процедури! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
А и не само!  :lol:   yahoo_17
« Отговор #12 -: Септември 02, 2009, 14:34:35 pm »

1-big-girl
, в предната тема ти бях отговорила на въпроса.  :)
Аз по време на моите инсеминации бях стимулирана с femara . Според моята док е по-лека и по-щадяща организма на жената, в сравнение с другите стимуланти.
Лично аз добре реагирах на нея - нямах странични оплаквания и образувах общо до 5 фоликула - три на единия яйчник и два на другия!
Желая ти успех!

Twin, благодаря за отговорите!
Видях ти отговора и в другата тема, но се надявах още някое момиче да пише. Прочетох листовката на лекарството и не можах да разбера дали наистина се пие за стимулиране на яйчниците, тъй като femara понижава нивото на естрогените. Би ли ми описала по-подробно как е преминала твоята процедура и дали си пила и други медикаменти. Имам възможност да отида в Поморие и да направя няколко кални бани, но не знам дали да правя процедурите докато пия femara или преди това, или след като изпия таблетките. Затова отново си задавам въпроса.

Благодаря и успех на всички!
*
« Отговор #13 -: Септември 02, 2009, 14:41:43 pm »
Момичета,честита ви нова темичка и да  я напълните с  :bfp1: :bighug:

*
« Отговор #14 -: Септември 03, 2009, 12:05:48 pm »
1-big-girl , аз също бях много учудена, след като прочетох листовката, защото според нея лекарството е за съвсем други неща. Затова и се консултирах с док и тя ми обясни това, което ти казах - че е по-лека и не натоварва толкова женския организъм. Друг е въпроса, че е и доста по-скъпа от другите стимулиращи препарати.
Аз, също като теб, пиех femara от 3-ти до 7-ми ден и след това бях на прегледи да видим как нарастват фоликулите. Други лекарства не съм пила по време на стимулацията. Единствено ден преди процедурата ми биеха по един Овитрел, но той вече беше за предизвикване на самата овулация.
Колкото до калните бани, най-добре е да се консултираш с док. Той ще ти даде най-правилния отговор!  :D
Желая ти късмет!  yahoo_17
« Отговор #15 -: Септември 03, 2009, 12:54:49 pm »
Браво, Радостинка  :D Ето я и новата темичка! Дано да ни е на късмет, както ни пожелават момичетата :)
Аз започнах клостила и на 8.09 съм на преглед при Димитрова.Дано всичко е наред.Много се моля този път да се получи, защото да си призная малко се плаша от инвитрото :oops:Струват ми се нож с две остриета тези силни стимулации.
Успех още веднъж на всички :bighug:
*
« Отговор #16 -: Септември 03, 2009, 16:54:28 pm »
Много късмет на всички. Аз може би също ще се включа. На 8 на преглед и тогава ще знам
Момичета проблем ли е ще е да отида на 5 ден от цикъла?
Сега почва да зацапва. На 7 не мога - на курс съмм. И остава 8. д.р Димитрова не работи в неделя нали?
« Последна редакция: Септември 03, 2009, 16:57:16 pm от bebo79 »
« Отговор #17 -: Септември 03, 2009, 18:26:22 pm »
bebo,не работи в Неделя.Но не е проблем да отидеш на петия ден.И аз съм ходила и са ми изписвали клостил от вечерта или от следващия ден.Не е фатално, спокойно.
« Последна редакция: Септември 03, 2009, 18:28:10 pm от violett »
*
« Отговор #18 -: Септември 03, 2009, 18:33:04 pm »
Благодаря Вили. Много успех. Може пък и да се засечем. Аз не съм си записвала час - поне за сега. Утре може и да звънна :bighug: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #19 -: Септември 04, 2009, 09:18:18 am »
Здравейте момичета,аз също ще правя следващата седмица инсеминация,сега съм на стимулация с меногон.За пръв път ще правя стимулирано инсе,през октомври правих на естествен цикъл.Надявам се че сега вече ще се получи.
Пожелавам успех на всички ви