0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации през Септември и Октомври 2009
« Отговор #100 -: Септември 30, 2009, 12:06:47 pm »
Здравей  radosttinka,

Не съм вземала прегнил, инсеминацията ми беше на естествен цикъл  и след нея Димитрова ми изписа утрогестана защото прогестерона ми е малко под долната граница.
Странното е че на моменти откакто го взимам имам болки ниско долу в десният яйчник, а снощи като отидох до WC и си легнах така ме заболя долу, все едно ще ми дойде, направо имах чуството че ще ми изпаднат яйчниците, страшно се притесних :(. Но днес нямам толкова силна болка, само леко боцкане в дясно. Не знам дали да не се обадя на док да  й кажа.
 Някой може ли да ми каже дали е имал такива болки след инсе.

Благодаря на всички :)
« Отговор #101 -: Септември 30, 2009, 12:38:18 pm »
Хей, как сте:)Аз рядко влизам в сайта, защото не ми остава много време.Днес ми 34 ден от цилъла.Предполагаше се, че вчера трябваше да ми дойде....но имам едно странно жълто кафеникаво течение засега.Мисля че на първата инсеминация беше същото, но прерастна в кръвотечение, така че май и този опит не е моя.Тестове не съм правила, защото ме депресират още повече.Незнам обаче дали да спирам утрогестана.Мисля че той ми забавя цикъла и поради тази причина е това течение, с което започва.На някой случвало ли се е подобно нещо?
partizanka75, моля те успокой се!За твое успокоение ще ти кажа , че много бременности са започнали с пробождания в яйчниците и матката.Не искам да ти давам напразни надежди, но и аз докато не започнах с бебеправенето - нищо не ме болеше.Имай предвид , че в организма на жената настъпват много промени и не трябва да се шашкаш...естествено ако болките не са непоносими.Тогава вече трябва да се свържеш с твоя лекар.И на мен ми се е случвало да имам пробождания след инсетата, но това не е нещо страшно.незнам защо, но ми се струва, че този е твоя месец...пу, пу :P Чакам да се похвалиш!Успех.
« Последна редакция: Септември 30, 2009, 12:46:16 pm от violett »
« Отговор #102 -: Септември 30, 2009, 13:30:04 pm »
Violett,
Благодаря ти мила,за подкрепата и надеждата, аз направо не смея да се надявам, от толкова чакане.
Ще ти стискам палци и при теб следващият опит да е успешен.

Пожелавам на всички мното положителни емоции. :D
*
« Отговор #103 -: Септември 30, 2009, 18:34:48 pm »
Violett, не си спирай лекарствата сама. Или чакай да ти доиде цикъла или направи еедин тест и тогава спирай хаповете. Аз ммного неразбирам, но при сичките ми 4 инсеминации пиех дуфастон и както е известно всичкиопити бяха неуспешни, но пък си ми идваше навреме въпреки, че пиехлекарства. Много те моля да бъдеш внимателна и спокойна. За какви депресии говориш?!? Няма да свърши света с един тест. Поне ще си наясно дали да пиешоще тези гадости с които ни тъпчат. Незнам колко дни  ти е цикъла, но ми се струва, че 34 си е добро числ за тест?!? Кои ти каза, че и този опит е неуспешен? Мисли си за нещо хубаво и да не ччувам за депресии! Прегръщам те силно и горе главата!  :balk_50:
*
« Отговор #104 -: Септември 30, 2009, 19:07:58 pm »
violett  и аз мисля като bamze . Не спирай ли тестче.
Стискам палци.
Пожелавам много късмет на всички. Не пиша, защото нямам и много време в началото на учебнат година, но ако има с какво да се похваля ще го направя. :bighug:
« Отговор #105 -: Септември 30, 2009, 21:06:19 pm »
bamzeeee, добре , че наминаваш честичко да ни навестиш и винаги успяваш да ме накараш да се усмихна.Не съм спряла лекарствата, но досега при инсета винаги цикълът ми е бил 33-34 дни, докато по принцип ми е супер редовен и точен на 28 - я ден.Даже август пропуснах и не правихме инсе, та ми дойде на 26-я ден.Просто знам, че почне ли зацапването...работата е ясна.Просто утрогестана лекичко забавя нещата при мен.Ще изчакам...ако ще идва да идва...нищо няма да променя с ядове.Ако ли пък не, Януари живот и здраве, ако ни одобрят, ще пробваме и с тежката артилерия :wink:
бебо79, успех миличка.И на всички останали разбира се :bighug:
*
« Отговор #106 -: Септември 30, 2009, 22:02:04 pm »
Щом ви карам да се усмихвате съм много доволна! С усммивки ще се справи по-добре и взнаите, че съществуват много начини и има много алтернативи за постигане на нешите цели, а когато имаме право на избор е най добре! Всичко ще е наред! Аз така ви говоря, ама кото дойдат и мойте дни около тектвете и аз се сдухвам! Да не си мислите, че съм много голям герой!?!С всичко ще се справим щом не е свършил света и сме хиви и здрави! Как иначе, ще пробваме всичко! Целувам ви и успех на всички. И да си меслитехубави неща и нека има ногормного усмивки!
« Отговор #107 -: Октомври 01, 2009, 13:39:16 pm »
Здравейте момичета!
Да се отчета и аз - днес ми е 10 ден след първа инсеминация на естествен цикъл при спукан фоликул.
Не знам дали от Прегнил-а 10000Е поддържах сравнително висока БТ по време на ЛФ, но мисля, че нищо не се е получило т.к. от 3 дни имам много силно изразен ПМС / което ме притесни / и яко ме "върти" корема. От друга страна е твърде рано да ми идва, но днес сутринта имах вече лек спад на БТ. Предполагам, че най-късно утре сутринта ще "цъфна". Та въпроса ми е  - Нормално ли е толкова рано / на 7 ден след ИНСЕ / да имам болки и ПМС?  Дано поне при другите момичета, които бяха с мен да има хубав резултат. :wink:
« Последна редакция: Октомври 01, 2009, 13:49:26 pm от seashell »
« Отговор #108 -: Октомври 02, 2009, 20:01:46 pm »
Seashell,на мен ми се струва раничко.Пиши какво става с теб.
Аз днес бях на доктор,изследвахме хормони, изписаха ми още 3 дни Меногон 75 мг.В понеделник пак на УЗ и пак три хормона.Имам малки фоликулета в дясно, а в ляво един 14 и един 16 мм.Левия винаги ми реагира по-добре.Днес ми е 12 ден от цикъла.
Зора пак ще е дали и кога ще се спукат.
Късмет момичета! :D
« Отговор #109 -: Октомври 04, 2009, 22:33:30 pm »
Здравейте, мили мои! Колкото и да се опитвам да не е така, ви пиша  с пълни очи тези редове. Сега се убедих, че първия неуспех - от първото ни инсе- боли доста. Но какво да се прави. Само претърпелите могат да си обяснят за какво точно говоря. От мен за сега е това. Този месец почивка и другия живот и здраве наново! Нека Бог да е с нас! На всички пожелавам успех и е не само  :bfp:с бледи втори черти, но и безпроблемни девет месеца и :bori_005:или :bori_011:или :bori_016:Извенете ме за "депресивния" пост, но се чувствам ужасно! Чао за сега. :bighug:
« Отговор #110 -: Октомври 04, 2009, 22:54:27 pm »
миличка не се отчайваи и аз бях така първия път така се надявахме  с мъжо че е станало давахме си сами надежди и накрая ни беше страшно тежко като разбрахме резултата плакахме цял ден с него но мина втория път не мислехме за това тои не искаше да се говори каза каквото стане няма да се измъчваме и да го мислим но и с това не се получи сега сме вече с трето инсе и в вторник ще си пускам кръвен мисля че този път е станало надеждата умира последна както се казва знам че е мн тежко и трудно но няма да се отказваме от мечтата ни един ден да станем майки.прегръшам те силно
« Отговор #111 -: Октомври 05, 2009, 12:10:17 pm »
Просто не знам какво щях да правя ако ви нямаше. Благодаря ти за подкрепата мила. Вярвай - от голямо значение ми е . Пожелавам ти от сърце да е станало Чудото при вас!
« Отговор #112 -: Октомври 05, 2009, 15:32:20 pm »
petcova :bighug:,съжалявам ,мила.Не се отчайвай.Поплачи си да ти мине,и след това с нови надежди към следващия и дано успешен опит.
 :crossfingers:
Самата аз в момента съм доста изнервена,защото не знам какво да правя.
Цяла седмица се влачих с настинка.Лекувах я с по-леки лекарства.От вчера ,обаче,съм със силна кашлица.Личния ми казва,че не е слязла надолу към дробовете,но все пак препоръча АБ.Отказах,и ми назначи други лекарства,с уговорката ,че ако до сряда нямам подобрение,ще пия АБ.Опитвам се да се свържа с д-р Димитрова,не успявам.А в четвъртък ми е прегледа и определяне на ден за инсето :(Толкова ме е яд,че място не си намирам.А на всичкото отгоре съм и учителка и няма как да мълча в час :wink:
Успех на всички момичета, :bighug:
« Отговор #113 -: Октомври 05, 2009, 15:52:15 pm »
Здравейте момичета!
И при нас нищо не се получи. Дойде ми на 23 ден, като още на 7 ден след ИНСЕ-то имах ПМС и болки. Доктора каза, че може да е имало биохимична бременност. Чудя се има ли смисъл да повтарям...
« Отговор #114 -: Октомври 05, 2009, 18:19:20 pm »
seashell,съжалявам мила :(Но разбира се,че има смисъл да опиташ отново.Не се предавай,бъди силна.Аз имам детенце от трети опит,и ето сега отново вървя по същия път.Не мисли,че сега по-малко ме боли,когато видя отрицателен тест.Но те уверявам,че всяка мечта се сбъдва,стига да имаме сили да я преследваме. :bighug:Дано следващия опит ти е и последен :bfp:
« Отговор #115 -: Октомври 05, 2009, 20:52:44 pm »
и аз се включвам , да видим дали с морфология 8% ще стане нещо
« Отговор #116 -: Октомври 07, 2009, 09:54:06 am »
Здравейте момичета, искам и аз да се включа в тази тема. И на мен ми направиха през септември инсеминация, сега съм на утрогестан, и с нетърпение чакам резултатите. Понеже цикъла ми е доста дълъг, затова лекарите казват чак на 45 ден от ПРМ да си направя тест, т.е. ще чакам още една седмица ;)
« Отговор #117 -: Октомври 07, 2009, 20:54:00 pm »
Здравейте !
Днес бях на инсе.Фоликулите бяха два по 23 мм(днес).Но въпреки Прегнил 10000 еденици в понеделник, днес не бяха спукани.В петък пак на преглед.Ако са се спукали ще правим повторение, ако правилно съм разбрала.
Два опита стигат ли за да се заключи, че минаваме на инвитро??И да се каже че имам ЛУФ?
Защото това е мнението на Д-р Владимиров.
Успех на останалите момичета :)
« Отговор #118 -: Октомври 08, 2009, 00:20:25 am »
Здравейте !
Днес бях на инсе.Фоликулите бяха два по 23 мм(днес).Но въпреки Прегнил 10000 еденици в понеделник, днес не бяха спукани.В петък пак на преглед.Ако са се спукали ще правим повторение, ако правилно съм разбрала.
Два опита стигат ли за да се заключи, че минаваме на инвитро??И да се каже че имам ЛУФ?
Защото това е мнението на Д-р Владимиров.
Успех на останалите момичета :)
Здравей Милена!
До колкото съм чела някои момичета правят по 6 инсеминации и ако не се стане забременяване тогава минават на инвитро процедури, но аз лично смятам, че за всеки е различно.
Ще ти кажа при мен какво се получи - след първата неуспешна инсеминация, доктора ни посъветва да не си губим времето и средствата за инсеминации,защото според него успеваемостта на този метод е твърде малка. Вярвам му, защото е един от малкото некомерсиални доктори. Не знам дали си преглеждала темата за успеваемост при инсеминации, но резултатите ми се струват доста слаби. Това не означава, че всички успели са дали своя глас, но това е моето мнение.
И все пак си мисля, че доктора ти трябва да вземе това решение, както и вие де.
   А какво е ЛУФ извинявай?
   Успех ти желая. Дано поне ти да ни зарадваш с дори новини. :D
« Отговор #119 -: Октомври 08, 2009, 09:35:34 am »
Благодаря ти Джулиана!
ЛУФ е синдром на неспукания фоликул.Причините не са известни и лечение май няма.Някои смятат че може да има връзка с поликистозата и ендометриозата.
На мен доктора за тези дже неща не ми е говорил.
Тръбите ми са проходими.Чета из форумите и не ми става ясно как се лекува .
Утре сте стане ясно дали се е спукал....много ме подтиска мисълта за този проблем и ,че ще минем към инвитро :(
« Последна редакция: Октомври 08, 2009, 11:18:53 am от MilenaT »