0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

piera

• 896
  • Keen on boots
добър гинеколог във Варна
« -: Април 14, 2006, 21:59:29 pm »
Доста се поразрових из форума и прочетох няколко теми за гин.във Варна ,но не открих точни координати.Една приятелка ме помоли да ви попитам,защото преди седмица е направила мисед и иска да отиде във Варна.Така че ако можете дайте координати на гинеколози там,може да не са специалисти по стерилитет,защото тя бяма проблем със забременяването,но в Търново са и казали,че не е доизчистена и иска друго мнение.
*

Anonymous

« Отговор #1 -: Април 16, 2006, 00:18:04 am »
Здравей миличка,
Давам ти телефона на д-р Георгиев, при когото ходих последно - 0888/837-994. Работи в АГ-то, има частен кабинет и не работи по здравна каса. Знам за него отдавна и не мога да си простя, че не отидох първо при него още миналата година. Щях да си спестя много нерви, но още не е късно.  Преди няколко години оперира майка ми от полипи на матката. Страхотен специалист е!  Помогна и на мене - постави точната диагноза и сега се лекувам!!!!!! Повишен пролактин. За сведение искам да кажа, че при предната д-рка при която бях попаднала - Чернева, реши директно да ми прави инсеминация /стимулация с инжекции/, като непреставаше да говори за ин витро. Излишно е да коментирам, че инсеминацията нямаше как да успее! Благодарение на този сайт се спасих от ноктите и!!!
« Отговор #2 -: Април 16, 2006, 00:21:08 am »
Забравила съм да се регистрирам  :oops:  Аз ти писах. :)
*
« Отговор #3 -: Април 18, 2006, 12:50:12 pm »
здравеи пробваи при док.САРИЕВв маичин дом варна наистина е добар и доста внимателен
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #4 -: Април 18, 2006, 21:59:12 pm »
Благодаря момичета