0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Е, може следващото Чума Парти да го направим в Разград. То аз може да не съм си тука, ама ще ви оказвам морална подкрепа по телефона  :lol: :lol: :lol: :lol: И тогава му дай да се разбере на тоя агент  :oops:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Змий, дробчетата шраусови ли бяха?

А добро утро и лек ден на всички:)
Добро утро! :D

Инфо за 5-ия елемент: много късно е видяла бележката.

Извод: Следващият път оферти за събиране се изпращат официално поне 1 ден по-рано!
Записване за участие може да се изпрати на адресите на постоянно пребиваващите в Разград 2 участнички и бъдещата временно пребиваваща (не споменаваме коя е - ще се сетите, защото е блондинка, обичаща мишки в офиса!) :P

А сервитьорчето според мен се притесни от толкова много жени на една маса. Набързичко и сметката донесе, без да сме я искали. Като порасне ще се научи. :wink:
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Мимсе, гледам днес във Фейса си взела да задобряваш  :witch:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Мимсе, гледам днес във Фейса си взела да задобряваш  :witch:
Скоро ще лъсне истината ... :mrgreen:

Добър ден! 
Днес е петък, не си давайте зор.
Хубав уикенд на всички!
*
Мдаааааааа! Хубав и релаксиращ, и аз да ви пожелая :D!
Ха добър ден ... опс то станало за добър вечер  :lol:
Срещата беше супер, завиждайте ни ПЪК  :P

Змий, дробчетата шраусови ли бяха?

Да, даже имаха очички, едни такива кръглички  :lol: :lol: :lol:

О, Пепс, добре появила се!  :wink: :lol: На третата ви среща ще си с голям тумбак!  :wink: :lol:
Душе  :bighug:

Отчет-Мимка, Pepka, alia_alia и ROMINAGAM на едно място... Резултат-сервитьорът кОлтурно ни изгони от заведението!  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (не се бъзикам!!!)

Горкия сервитьор се стресира при толкоз чуми на едно място  :lol: :lol: :lol:
*
Пропусналата срещата/Разградската/ ви желае добра вечер. Започвам още повече да съжалявам,че съм я изтървала но ми става и доста смешно кого и къде стресирахте. То и без това няма много голям избор ама сега да не вземат да не ни пускат там. :)
*

Сънливки време е за ставане!
Днес явно аз ще сервирам закуската или по точно обяда.
Днес ще трябва да ви почерпя , че ставам на 25, така че ето полагащото се
и бързо ставайте ,че както е тръгнало нищо няма да остане!
Хубав и слънчев ден на всички и стойте на сянка!

*
Хелоу! Кака ви е в Софето. Уредиха ми среща с един много готин пич-висок, с черна лъскава коса, влажен поглед, докато ме види му потекоха лигите! Вие го познавате, звезда е на една тема в един подфорум  :lol: :lol: :lol:
Ето снимков материал  :oops:

*
 :jump12: :jump12: :jump12:  Ауууууууу ,каква красутъъъъъъъ!
Ти тясноли ти стана, че прелетя чак в Софето ма?! :wink:
Много цуфки на Черню и мама му! :bighug:
Изчезвам!
Добър вечер, девойки  :balk_69:

Гледам  Мимозката пак се е уредила с кавалер! БрехТ, голяма връзкарка излезе  :balk_70:  :lol:

Уредиха ми среща с един много готин пич-висок, с черна лъскава коса, влажен поглед, докато ме види му потекоха лигите!
Целувки и от мен на кучо и на мама му, да ги намачкаш и двамата  ;) :D

Лелеее, каква буря се заформя тук, гърми, трещи, дуе ветер, а на моя котак хич и не му пука, иска да си играем по никое време и това е хахахахахаха osi_19
*
Ох, тука беше голяма буря през нощта, сега е хладно, но поне не вали...Абе тази София не е за мен, даже времето не ме обича, само Дракула и родителите му  :lol: :lol: :lol: :lol:
До ей сега гледах Капитан Планета, ейййй, какво било хубаво да си дете  :lol:
Мимс, и тук беше същото с разликата, че вали :)

Абе тази София не е за мен
София не е за теб, но ти си за София  :P :lol: :lol: :lol:

какво било хубаво да си дете  :lol:
Че ти кога порасна?!  :balk_70:

Време е за кафенце и закуска ;)

Ха добро ви утро и от мен  :lol: :lol: :lol:

По повод среднощната буря - доблестния черен кавалер на Мимса ме събуди посреднощите, за да го гушкам  :lol: :lol: :lol: Явно бурята му е дошла в повече след Мимса  :balk_70: :balk_70: :balk_70:

Пепс, Брейв, мерси за гушките и намачкванията, Мимси се справи много добре  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!