0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Жени , страхотна новина!  :hug2: Много се радвам! Дано догодина за годишнината  да сте щастливи мама и татко! Пожелавам ви го от все сърце!

:bighug:

Вчера го подписахме.
И това ако не е знак.
:lol: :balk_600:
« Последна редакция: Септември 02, 2009, 14:07:58 pm от eganeva »
*
Добро утро!
Всички мързеланки още спят, затова запретвам ръкави и започвам да правя закуската. За кафето да се погрижи някой друг, че хич ме няма в тая област  :lol: :lol: :lol:

Айде, стига ви толкова да не ви стане тежко, че няма да можете да работите!  :P
А специално себе си (тъй като пак талия пазя) мисля да почерпя с нещо по-вкусно  :oops: :oops: :oops:

*
Добро утро!  :lol: Мимс, покорно благодарим за обилната закуска!  :wink: :lol:
На мен като ми казаха в училище, че съм заслабнала малко и аз - като не видяла закуски им си нахвърлям!  :lol: Щом си казала кафето да е от някой друг - айде от мен да е!  :lol: За кой - каквото си избере!  :lol: Аз съм на последния вид!  :wink: Желая ви хубав ден!  :lol:

*
Добро утро и от мен :D
Мимс, взимам мекичка. От 10 дни съм решила да се вталя малко, като спрахя да вечерям. така, че закуската и обяда са позволени :wink:
Завърнах се от дъъъъъъъъълга и тежка командировка. Но пък всичко е добре, когато завърши добре. Много нерви изхабих, дано да си е заслужавало.
Най-хубавото от цялата работа беше лайфа на Мадона. Сигурно сте го обсъдили в предната тема, ама и аз да си кажа. Закъсня с час и половина, но пък си заслужаваше чакането. Беше страхотно. Браво на Мадона. Раздаде се тотално на сцената. Два часа не спрая да пее и танцува. Серозен спектакъл направи. Абе голяяяяяяяям кеф :D
С това парче свърши лайфа, черпя ви и вас :D
http://vbox7.com/play:117525ff
И още нещо: http://www.youtube.com/watch?v=KfpL0Bgcius

Хубав ден ви пожелавам :D
« Последна редакция: Септември 03, 2009, 08:29:25 am от Ники »

Добър ден и от моя милост :)

Започнах месеца пЕрЕкрасно.
Ден първи- влизам в гаража, после в колата....тц не ще да запали :(
Ден втори- паднах по стълбите в блока и си навехнах крака. Същия ден чакахме и началствата от Софето да пристигнат. Първия път когато се видях с тях бях с превързана ръка, сега крак... не ми се мисли какво ще става на третата среща  :lol:  :lol:  :lol:

Привет, дами!!! :D
Вече си имаме доклад и сега ще чакаме писъмца.
Дано догодина по това време да сме се увеличили.

Жени, радвам се за вас, стискам палци всичко да е ок!  :bighug:

Без коментар........  :lol:

http://vbox7.com/play:f84a8e89

Желая ви хубав, слънчев и спокоен ден! Аз отивам на бач  :kiss:
*
 Добър ден и от мен!

Без коментар........  :lol:
http://vbox7.com/play:f84a8e89
:jump12:

Пеп, внимавай, де!
Да вземем да си направим класация за най-нелепо падане ли... :lol: :lol: :lol:
Ха привет и от мен. Пепс, вярно трябва да внимаваш  :lol: :lol: :lol: Ама явно шефовете са виновни  :lol: :lol: :lol:

Оххх, и при мен едни среднощни приключения - събуждам се в 2 сутринта със зверски зъбобол. Оказа се, че ми расте мъдрец.... Мъъкаааааа  :x Ама пък ще стана умна кат за няколко световни  :lol: :lol: :lol:
И кат капак на всичко, въртя се аз, чакам да ми мине болката от хапа, и чувам зверско хъркане. Викам си - брях на тоз моя мъж що му стана... Ослушвам се: да ама не, не бил Ники. Дракула се опнал от моята страна на леглото, и бичи яко дъски на гатера.  :jump12:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Ах, каква закуска! А аз тъкмо си изядох солетите. :lol: Нищо, една мекичка ще си взема!

Жени, стискам палци! :)

Пепи, от шефове добро не чакай! :wink:
След обилна закуска по едно сокче идва добре.

*
О, Пепс, добре появила се!  :wink: :lol: На третата ви среща ще си с голям тумбак!  :wink: :lol:
Аля, кви солети бе, мацко? Ти и без друго си взела-дала?!  :wink: :lol: Ай да почваш мекиците, че като дойда!  :wink: :lol:
Ай, проверих ви, сега пак мога да си продължа с бачкането! :lol:
Хубав остатък от деня и прекрасна вечер ви желая!  :lol:

Душе, как да си призная... :oops: ами не съм такава работна и оправна домакиня, та да стана в зори, да замеся едно тесто, да изпържа мекички, да издоя кравата и да сложа масата за закуска.  :oops: Мързел, какво да правиш. :(
Добре, че тук все се сеща някой да предложи я закусчица, я кафенца, я някой Милър...
Та навъртам се аз сутрин, да погледна какво е менюто и ако няма нищо - хайде на солетите. :lol: :lol: :lol:
Хубава вечер на всички!
*
Аз пък да се изфукам, че днес имаме Разградска среща, ще сме цели 5 парчета, хахахах  :lol: :lol: :lol: :lol:, едната спешъл от Аржентина си дойде  :lol: :lol: :lol:
Позволявам да ми завиждате! :oops: :oops: :oops:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
...Вече си имаме доклад и сега ще чакаме писъмца.
Дано догодина по това време да сме се увеличили.

Дано!Дано!Много се радвам за вас,Жени !  :D
*
Аз пък да се изфукам, че днес имаме Разградска среща, ще сме цели 5 парчета, хахахах  :lol: :lol: :lol: :lol:, едната спешъл от Аржентина си дойде  :lol: :lol: :lol:
Позволявам да ми завиждате! :oops: :oops: :oops:

Благородно ти завиждаме!  :wink: :lol:

*
Re: Нова весела и успешна септемврийска седм&
« Отговор #34 -: Септември 03, 2009, 20:21:58 pm »
Отчет-Мимка, Pepka, alia_alia и ROMINAGAM на едно място... Резултат-сервитьорът кОлтурно ни изгони от заведението!  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (не се бъзикам!!!)
« Последна редакция: Септември 03, 2009, 20:28:19 pm от Мимка »
*
Отчет-Мимка, Pepka, alila_alia и ROMINAGAM на едно място... Резултат-сервитьорът кОлтурно ни изгони от заведението!  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (не се бъзикам!!!)
Олеееееееееее, Мимс, много рано сте се напили, бре! :lol: Ми така е - като само пиете, а не ядете нищо!   :wink: :lol: И 5-тият екземпляр що така ви се изплъзна?  :wink: :lol:

*
Не знам, така стана с 5тия елемент....тя губи ;)
Иначе наистина сервитьорът ни поизгони. Дойде, попита Руми дали ще си дояжда дробчетата, тя вика-ами не (а беше половин чиния), той ги взе и ни донесе сметката!  :lol: :lol: :lol: :lol:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
И не му вдигна скандал!!! 8O Русо, излагаш бандата.
*
И не му вдигна скандал!!! 8O Русо, излагаш бандата.

Алоу, иди ми провери теста за 'добро-зло' във Фейса. Вчера бях 81% ангелче, днес съм вече 97 %. Не съм като другите -90% злобили (когато фактите говорят, и Боговете мълчат). Е как да вдигна скандал..
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
викни мен да ти направя показно  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит