0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Стрептокок от група В (бактерии)
« Отговор #20 -: Май 08, 2006, 11:07:21 am »
Цитат на: ALMATEJA
Старлет,би ли ми обяснила какъв е този гел и пречи ли използването му при бебеправене на плувците и при инсеминация

Това е гел за ежедневно интимно измиване. Ползва се вместо сапун. Само за външна употреба. Поне в упътването доколкото си спомням не пише да пречи на забременяването  :D , а подобрява баланса на РН в интимните части. Съдържа млечна киселина. Като си закупя нова опаковка ще пусна опътването точно каков пише. Особенно подходящ по време на МЦ.
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Стрептокок от група В (бактерии)
« Отговор #21 -: Май 08, 2006, 20:30:43 pm »
Мерси много -ще си го купя :balk_21:
*
Re: Стрептокок от група В (бактерии)
« Отговор #22 -: Април 17, 2007, 08:22:24 am »
съжалявам, че връщам темата!
на мъжа ми откриха тези гадини.същия антибиотик като на Ади пи 15 дена.сега как можем да видим дали все още са там или ги няма?абсурд е да го накарам за втори път да дае простатен секрет....
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #23 -: Април 17, 2007, 08:45:14 am »
съжалявам, че връщам темата!
на мъжа ми откриха тези гадини.същия антибиотик като на Ади пи 15 дена.сега как можем да видим дали все още са там или ги няма?абсурд е да го накарам за втори път да дае простатен секрет....
Мимка моя пускаше микробиология (изследване на сперма).При нас при това изследване бяха открити бактерии.Ти изследвала ли си се????
Успех ,Дано гадините вече ги няма!!!! :D
*
« Отговор #24 -: Април 17, 2007, 18:58:37 pm »
ами работата е там, че на моя ги откриха в простатния секрет, не в семенната течност, та затова питам.
аз микробиология съм правила, но конкретно за уреаплазма и микоплазма.за стрептококи конкретно не съм.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #25 -: Април 17, 2007, 20:33:10 pm »
При обикновенна микробиология  става ясно,има ли някакви бактерии или не.
Обърни се към Мели,тя е по-компетентна в тази част.