Ама твърде е възможно първите месеци след равдането да продължим в същия дух. Покрай памперси, кърмене, биберони и къпания не съм много сигурна дали наваксването няма да трябва да почака още мъничко ....[/color]
Най-вече покрай недоспиване, кърмене и напрежение няма да се сещаш даже, ама знае ли човек - разни хора, хормони и т.н
Лисе, аз ако съм на твое място, ще разпитам за добър педиатър във Варна, с който бих се срещнала пред заминаването, да добия вечатление и да обясня ситуацията. Да има готовност човекът след твоето завръщане о родните места. За София същото - макар да има педиатри, които преди да излезе актът за раждане на бебето, преглеждат само платено. Нашата докторка дойде в деня след изписването, на следващата седмица пак, а след това ние започнахме да ходим при нея веднъж седмично до края на месеца, след това веднъж месечно. Ако не намериш вариант, ще ти дам тел. - 30 лв беше платеният преглед, но пък си струва.
Аз да питам как стояха нещата с даването на урина, когато се носи от къщи. До колко време трябваше да се занесе бурканчето до лечебното заведение / лаборатория? Нямам предвид стерилна урина. И докато съм на такава вълна, да споделя наблюдение във връзка с възмущението на много хора, че всяка лаборатория дава различни, неточни и т.н резултати: последно като ходих за стандартните ПКК и урина, като погледнах какви посуди се намират на гишето за урина... кой ползвал бурканче от лютеница, кой от горчица, от бебешко пюре, пластмасова чаша за кафе, пластмасово бурканче от някакви изразходвани лекарства... Направо косата ми настръхна от изумление.. та такива ми ти работи, драги ми Смехурко