Здравейте, момичета и честита нова темичка!
първо да си изплача болката....вчера посред бял ден бях нападната от куче и от разбеснелия се и пиян собственик- Слава Богу- не ме докопаха и двамата, но още треперя като листо...Мъжът ми се сби с него, викахме полиция и те го записаха в някяква тетрадка и, след като го изчакаха да си поговори по телефона, свиха рамене и си заминаха...Нямам думи! Всеки ден се сблъсквам с толкова агресия, че вече се чудя дали светът не е тотално изперкал. Сега със свито сърце си чакам прегледа в сряда, за да видя горкото ми бебче как е понесло целия кошмар...
Ето, изплаках си мъката, дано ми олекне. Те кучетата надушват явно хормоните и напоследък ми се случва да ме лаят,а преди никога не съм имала проблеми- харесвам ги....
За повръщането, ако мога да допълня, към сока от кайсиевия компот може да се добави лъжичка сода за хляб- става много приятна газирана напитка, която много ми е помагала...
А за коремчето- ами моето се пооформи едва в седмия месец и до днес има хора, които мислят, че съм напълняла, даже една позната се чудеше колко съм била отслабнала в лицето, пък...изобщо не загря, че да надебелееш на корем само просто не е възможно, още повече да ти е висок и закръглен....
Пожелавам ви приятна и спокойна седмица и се пазете!
А, и Curls, добре дошла в синия отбор!