Здравейте момичета, пак нямам добри новини
Както преди 2 седмици ми казаха, че бебо е голям края на 5та седмица или началото на 6та, така днес ми казват че е 6та седмица. На снимката от преди две седмици пише 4та седмица и 5 дена, т.е. да се надявам ли днес да е било 6та и 5 дни??? Преди две седмици доктора видя сърдечен пулс, днес са казали на доктора, че не са видяли??? Знам, че е възможно да е спряло развитието на плода, но не искам и да си го помислям!!! Все още живея с някакви надежди! Не трябва ли да изпитам нещо, да ми спрат симптомите на бременност поне? Или всичко протича толкова естествено, че нищо не усещаш и не разбираш въобще какво се случва с бебенцето ти? Никой не ми каза колко е голямо, в клиниката с ултразвука нямали право, а доктора още не е получил снимките за да ми каже. Единствено по телефона са му казали, че е 6та седмица и че няма пулс. Преди две седмици беше 5,7мм, а днес видях на ехографа че най-малката стойност беше 1,6см, но знам ли какво значи това. Имаше 7-8 стойности на екрана. Ох май стана много дълго и объркано, ама на мен в главата ми е такава каша
Толкова съм отчаяна от отношението на лекарите тук, че май ще хвана самолета за България другата седмица, какъвто и да е изхода! Доктора ми каза да отида при него във вторник да види дали има развитие (как ще издържа дотогава незнам) и тогава ще взема окончателно решение! Много дълго стана вече, извинявайте ако съм ви досадила, ама освен с майка ми, няма с кой да споделя мислите си изобщо. Съпругът ми само ми вика спокойно, спокойно, всичко ще е наред и това е. Имам чувството, че изобщо не разбира какво се случва! Добре, че имам златна майка, но за съжаление тя е в България и ми помага много, но само от разстояние
Друго е да си поплачеш на майчиното рамо. Ох пак се разчувствах. Ще ви оставям, извинявайте пак за изповедта ми, много ми е болно в тая пуста Америка - страна на всички възможности - дрън, дрън!!!
Много благодаря на всички ВАС момичета за стисканите палци и дано да не е било напразно ( все още се надявам тайничко )!
bsvane2, здравей мила
Аз съм в Калифорния, в Лос Анджелис. От колко време си в Америка? Ще се радвам много ако имаш път насам да се видим
И тук положението с докторите е същото. Нищо, че всеки щат си има отделни закони! Имам чувството, че знам повече от тях! Аз Утрогестана го пия 3х1, Тини ме посъветва да го пия по 3х2, но аз имах количество за около 2 седмици и след консултация на майка ми с лекар в Бг, той каза да ги пия 3х1, ако не спре зацапването да го увелича 3х2. Тя ми изпрати още, но зацапването спря. Ти кога ще отидеш на лекар за течението? Продължавам да стискам палци за теб и бебчето ти!
Фибо, ти си късметлийка с такива доктори и толкова загриженост около теб! Аз след прокървяване отидох в спешното, сложиха ми система, взеха ми кръв и урина, видяха ме на ултразвук и доктора каза, че бебето вече не е живо, защото не чували пулсации ( това на 3тия ден от закъснението на цикъла ), каза че трябва да ме изчисти от бебчо, защото щял да почне да гние в мен и да получа инфекция ( естествено аз му казах НЕ ). И след седмица ми пратиха сметка от 1100 долара вкъщи
А след 2 седмици видяхме пулсациите с моят доктор!