0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моля за помощ и съвет!
Втори опит ИКСИ - за наша радост успешен. В 5 седмица - гестационен сак отговарящ на седмицата. Всичко ОК. 6 седмица - сака расте, има нещо в него, но не се вижда пулс. Днес-7 седмица-сака расте, нещото вътре също /май и до него се вижда още нещо?!/, пулс не се вижда и чува...Не искам  да повярвам, че това е края! Не мога!
Има ли някой, който е чул или видял сърце по-късно?!
Някой като мен и с успешен край?!
Моля помогнете............ :balk_146:
« Последна редакция: Август 28, 2009, 09:53:38 am от viki_vat »
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: До кога мога да се надявам да чуем пулс?!
« Отговор #1 -: Август 28, 2009, 11:51:39 am »
изчакай още няколко дни. ако трябва иди и на друго място да те видят другата седмица. пожелавам ти от сърце всичко да е с хубав край. късмет мило момиче.
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #2 -: Август 28, 2009, 12:25:44 pm »
Вики знам за случаи където пулса се вижда и чува към 9 г.с.
Така,че не бързай-иди на още едно място и виш какво ще ти кажат там.
С вагинален ехограф ли те гледаха?

*

teoivo

• **
  • 69
  • Само преживените неща са истински разбрани ....
« Отговор #3 -: Август 28, 2009, 14:15:39 pm »
Знам че докато не чуеш туптенето няма да се успокоиш,но имай малко вяра.На мен успяха да ми засекат пулса в края на 8 седмица и то със много зор.30 мин доки ме гледа и вика че вижда нещо но не може да го засече.Тези 30 мин ми се сториха цяла вечност,но изтрапването си заслужаваше накрая.Ще видиш че всичко ще е наред,само изчакай още малко и повярвай че всичко ще е наред.
*
« Отговор #4 -: Август 28, 2009, 14:18:26 pm »
Момичета, вики прави икси. Което значи, че докторът й е достатъчно компетентен и я гледа с вагинален ехограф. Според мен няма нужда да ходиш другаде. Просто повтори прегледа другата седмица! Сигурно ще ти се стори тази седмица цяла вечност, но нищо друго не може да се направи. Желая ти късмет!  :goodluck:

« Отговор #5 -: Август 28, 2009, 14:23:48 pm »
viki_vat,както вече са ти казали,изчакай още около седмица и отиди отново на преглед,тогава вече ще може да се правят някакви заключения.И аз те съветвам да не ходиш при друг доктор сега,това е допълнителен стрес,все пак посещаваш специалист и със хубава апаратура.Стискам ти силно палци миличка :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #6 -: Август 28, 2009, 15:13:21 pm »
viki_vat миличка, успокой се ... аз не мога да ти помогна по никакъв начин но ми стана много мъчно за теб. Успокой се, току виж, на следващият преглед имате изненада, може да се установи, че ще имаш не е едно бебче, а цели двама ... успокой се миличка  и вярвай на докрота си.Потърси го пак ако трябва и говои с него, а за да ти е по-спокойно потърси и второ мнение, ако искаш и трето, само се успокой миличка. С теб съм! :bighug:

*
« Отговор #7 -: Август 28, 2009, 15:29:59 pm »
Благодаря ви за куража и вярата която ми давате! :bighug:
Нямате идея колко е ценно това за мен!
Както blue_sky е казала - правя ИКСИ при доктор Стаменов. Може би най-добрия. Толкова жени са минали през него, че едва ли е грешка! Аз му вярвам! Но нали надеждата никога не умира...
Искам да вярвам, че Господ няма да ми отнеме това толкова чакано и жадувано щастие!
Затова и искам съвет! Знам, че шанса е малак, но все се надявам да има такъв.
« Отговор #8 -: Август 28, 2009, 15:32:18 pm »
 :bighug:
*
« Отговор #9 -: Август 28, 2009, 16:50:47 pm »
Благодаря ви за куража и вярата която ми давате! :bighug:
Нямате идея колко е ценно това за мен!
Както blue_sky е казала - правя ИКСИ при доктор Стаменов. Може би най-добрия. Толкова жени са минали през него, че едва ли е грешка! Аз му вярвам! Но нали надеждата никога не умира...
Искам да вярвам, че Господ няма да ми отнеме това толкова чакано и жадувано щастие!
Затова и искам съвет! Знам, че шанса е малак, но все се надявам да има такъв.

:bighug: :bighug: :bighug: Viki, ние изчакахме до 9 г.с, по скоро за да го приема :( , въпреки че докторът беше 100% сигурен още в 7 г.с
Надеждата умира последна....дори преди самия кюретаж....все се надявах..
Имай вяра, макар шанса да е малкък!
Прегръщам те!
« Последна редакция: Август 28, 2009, 16:52:46 pm от Breiv »
*
« Отговор #10 -: Август 28, 2009, 16:54:26 pm »
От сърце ще се моля всичко да е наред и другата седмица да чуете най-хубавия звук! :crossfingers:

*
« Отговор #11 -: Август 28, 2009, 17:22:28 pm »
стискам палци :goodluck:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #12 -: Август 28, 2009, 21:36:53 pm »
Имаш и моите стиснати палци.
« Последна редакция: Август 28, 2009, 22:07:13 pm от Lisko »
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #13 -: Август 28, 2009, 21:53:48 pm »
Вики ти си знаеш, но и тук да ти кажа със сина ми видяхме пулс в осма седмица.Пак ти казвам щом Стаменов е преценил, че трябва да чакате значи и той има надежда все пак ако мислеше, че няма не вярвам да те кара да чакаш напразно още една седмица той много добре знае какво ти е, сигурна съм в това още повече той е един от най-добрите в областа.Имай вяра и не губи надежда мила силно те прегръщам и ще се моля за вас с цялото си сърце.
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #14 -: Септември 01, 2009, 09:56:04 am »
Вики, стискам ти палци много силно да чуете пулс тази седмица! Едва ли мога да ти кажа да не се притесняваш, защото сигурно душата ти е свита, но се надявай и вярвай, че всичко ще е наред, поне за да не си навредиш!  :bighug:

« Отговор #15 -: Септември 07, 2009, 08:55:23 am »
Вики ,стискам палци :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*

teoivo

• **
  • 69
  • Само преживените неща са истински разбрани ....
« Отговор #16 -: Септември 14, 2009, 22:35:38 pm »
Viki,как си?Какво стана?Ходи ли на преглед пак?Стискам палци всичко да е минало както трябва.:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #17 -: Септември 15, 2009, 11:10:00 am »
За съжаление всичко приключи с кюретаж в 9г.с. :(
Така и не чухме пулс!
*
« Отговор #18 -: Септември 15, 2009, 11:23:14 am »
Много съжелявам миличка!
Ще стискам палци съвсем скоро вашето чудо да се случи и вие да гушкате своето бебче! :bighug:

« Отговор #19 -: Септември 15, 2009, 13:10:23 pm »
Вики миличка,как съжалявам ако знаеш  :hug2: просто нямам думи... Пожелавам ти в най-скоро време нещата да се развият в друга посока и да гушкаш своето бебче/та Прегръдки и целувки  :bighug: