Привет и от нас макар и в края на седмицата!
Виа, да ти е жив и здрав малкия! Зареди се с търпение защото купона е голям с "големите" каки и батковци
Гледам, че сте писали за вечерното мляко, ами при Ели е целодневно... Ходи като пияница и постоянно надига шишето, пие мляко колкото злоядия Стефан, дето дори няма едно заместено хранене, защото захранването върви мнооого бавно. И тя се вбебява покрай него или най-малкото го прави избирателно. Сега май навлезе в пубертета, тръшка се и се дере за невероятни неща, сочи ни с пръст и казва "ЛОШ"...
Аз да се похваля, че на 22-ри станах леля. Очакваната племенница се оказа племенник, освен това е 2100, роден 6 дена преди термин, има си и малка дупчица на мекото небце, но най-лошото е, че вчера чуха и шум на сърцето и днес на ехографа се е видял малък дефект между камерите
(може да греша с термините), така покрай положителните емоции ми се натрупаха и доста негативни. Най ме е яд на брат ми и снаха ми, че не дойдоха на фетална морфология, щото едва ли не на тях нищо не може да им се случи, а и да не би нещо да и стане от 3-те часа път от Търново, а аз едва ли не излезе че съм параноичка дето съм ходила по два пъти със всяко дете. Както и да е станалото станало, сега само се моля детето да се оправи и да си го приберат живо и здраво.