Първо честито Вени, много здраве на малкия сладур, сили и кураж за теб пожелавам и баткото бързо да свикне с малкото човече
Ние се завърнахме от нашето дълго летуване, почти 2 месеца на село и 10-на дни на море. Деси и Ели са неузнаваеми, и на двете им се отрази прекрасно чистия въздух на Сакар планина. Деси е едно пораснало момиченце, което не спира да говори, може да брои до 15, знае пръстите на ръцете, всички цветове, почти всички месеци и дни от седмицата, плува като рибка с плувки на ръцете, разбира се, изживява се на най-грижовната кака и т.н.. С две думи никой не ми вярва като кажа, че е на 2 г. и 10м.
А Ели се смее непрекъснато и на всички, много е сладка, обожава да я закачат, а случайно ако не й се обръща внимание, тя се закача, но пък като започне да плаче се чува чак в съседното село, много е гласовита
В предната тема видях, че сте писали за ортопедите. Деси сме я водили на 2м. и 6м. при Алексиев, много бях доволна. Ели на 2м. я водихме при Хайвазов от 25 поликлиника, също добър ортопед, нямаше проблеми. Но на 4м. някъде, започна да й хлопа лявата тазобедрена става, сега понамаля, но беше ужасно, та днес я водихме при Алексиев. За щастие нищо й няма, човека каза - перфектна е, може да ходи ако иска
Сега да си призная малко се плаша от адаптационния период, който ни предстои, най-вече на мен