0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Последна лятна седмичка 24.08. - 30.08. 2009
« Отговор #80 -: Август 28, 2009, 10:42:44 am »
Мими, американците явно много тъпи престъпници имат.Да вземат да дойдат до България на курсове за квалификация. :wink:

Че да ги вържат на стълб на центъра на Разград с табелка "Аз съм крадец", нали?  :lol: :lol: :lol: :lol: (за незапознатите - имаме такъв случай  :wink:)
Айде добрютро и от мен!
*
« Отговор #81 -: Август 28, 2009, 17:05:53 pm »
Добър дееен, дами!
Тъкмо си пия кафето, та викам, я да ги видя тези девойки, да им пожелая приятен уикенд, повечко почивка и да опънат гръбнака, както аз му викам, на някое диванче. :D

*
« Отговор #82 -: Август 28, 2009, 22:44:03 pm »
blue_sky, благодаря за пожеланията!  :lol:
Добър вечер, дами!  :lol:
Желая ви хубав уй-кент!  :wink: :wink: :wink: Както обичаше да казва един приятел на мъжа ми - едното си го имате, другото си го купувате - и започва веселба!  :wink: :lol:

*
« Отговор #83 -: Август 29, 2009, 00:10:27 am »
Айде, какво се правите, че ви няма, всичките сте накацали тука....
*
« Отговор #84 -: Август 29, 2009, 09:17:53 am »
Добро утро!  :lol: Хубав ден ви желая!  :lol: И само кафе, никакви закуски вече, че трябва да се отслабва!  :wink: :lol:

« Отговор #85 -: Август 29, 2009, 09:34:38 am »
Ха привет и от мен :) Лек уикенд ви желая :)))

И лека закуска за диетозните...

И за тези, които НЕ СА на диета:))

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #86 -: Август 29, 2009, 09:38:43 am »
Добро утро!
Дуще, защо така бе, аз имам нужда от малко килограми...

Днес събота... моя мъж както обикновено е за риба, а аз ще чистя, ще подреждам, ще готвя и после съм на кафе с приятелки... ама незнам как ще се придвижваме в центъра, че нали ще е блокиран.
Дано да не прозвучи егоистично, но вече наистина всичките ми приятелки са бременни, аз много се радвам за тях, като излизаме им давам съвети, (нали толкова много съм изчела) радвам им се много, информирам ги... (моята най-добра приятелка от детските години не беше и чувала за фолиева киселина)... но ми е и много мъчно, ами аз кога и изобщо дали?  :balk_136:

Айде извинете за депресивните ми състояния... днес все пак е събота - радвайте се на последните слънчеви дни на лятото!  :sunshine:
« Отговор #87 -: Август 29, 2009, 09:48:33 am »
но ми е и много мъчно, ами аз кога и изобщо дали?  :balk_136:

Ще! Ще стане, и ще си ходим заедно по градинките!  :bighug:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #88 -: Август 29, 2009, 09:50:34 am »
Ще! Ще стане, и ще си ходим заедно по градинките!  :bighug:

Айде ДАНО, Рали!
*
« Отговор #89 -: Август 29, 2009, 10:06:18 am »
Днес събота... моя мъж както обикновено е за риба,

Знаем, знаем, даже го изхващаме от време на време, че и снимков материал правим да ти докладваме  :lol: :lol: :lol:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #90 -: Август 29, 2009, 10:16:01 am »
И всичко това защото сме по-страшни шпионки от ЦРУ, КГБ, МИ6 и Мосад взети заедно. :lol:
В къщи боядисването(то беше малко де) свърши. Сега си чакам претапицираните диван и табуретки и Кънчо да изпере килима. Множко му се събра на горкия ама .... няма как. Той работи, а аз само мрънкам покрай него и измислям нови неща. Добре че не ми севръзва.
Весел уикенд ви желая.
« Отговор #91 -: Август 29, 2009, 11:12:28 am »
Добър ден! :DХубав и отморяващ уикенд ви пожелавам!
И за още по-добро настроение - да ви почерпя за здравето на ненагледната ми половинка  :D - днес горкия се "подмладява"  :P! Да ми е жив и здрав! :D

*
« Отговор #92 -: Август 29, 2009, 11:14:55 am »
Ауууу, хепи б-дей на Танас! Да ни е жив и здрав, да слуша всички Радостинчета, особено едното  :lol:

*
« Отговор #93 -: Август 29, 2009, 12:49:35 pm »
Ауууууууу, Слън, честит ти рожденик! :lol:  Да ти е жив и здрав и много да ти угажда!  :wink: :lol: Имах аз някакви съмнения, че са от една кръвна група с моето момче,  ама ... :wink: :lol:
Аз снощи правих компоти от праскови, а преди малко и сладко.  :lol: От много време не бях правила сладка, ама сега ме зарибиха с тези гел-фиксове на д-р Йоткер, става бързо и хубаво!  :lol:
Миси, гледам Рали е пуснала закусчица за такива слабички, като тебе!  :lol:
Ай, хубав ден! И на тези, които ще ходят на концерт - приятно прекарване!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #94 -: Август 29, 2009, 17:40:59 pm »
А добър ви ден:)

И аз съм на диета...ама умствена:)Добре ми действа и бързо слабоумнея.

Днес изпратих всичките си гости и останах сама. Изчистих си къщата, прострях 3 перални и сега 4 дни само ще лежа и ще гледам филми. Имам нужда да си проветря главицата и да обърна внимание на голямото животно, което все е пренебрегвано:)

Вчера имах ужасен ден:)
Тръгнах да платя каското и гражданската на колата, че изтекоха още преди седмица. Оттам се оказа, че трябвало да се маркира автомобила, ново 50 на Булстрад, за да вземат пари разбира се. Преди да отида да я маркират викам ще я измия, че вътре все едно Бари я кара, толкова много косми има от него:). Измих, маркираха я, но докато бях на автомивката и си сменях новите документи за гражданската забелязах, че преди почти 2 месеца е трябвало да минем и технически преглед. Нали ни е на лизинг и все си мисля, че всичко те си правят:)Оказа, се, че първите 3 години не минава такъв преглед но си е наше задължение. Тръгвам аз да търся един сервиз където да мина и на едно кръстовище колата не пожела да тръгне:)Запалена, работи си но все едно някой ме дърпа назад като давам газ:))))))) с 300 зора успех поне да се дръпна назад, че да не преча на останалите коли. И както си страдам и се чудя какво става, идват трима младежи и единия ми вика (ама с леко пренебрежите;лен тон като мъм жена шофьор), "освободи ръчната ако искаш да тръгнеш". Ядосах се още повече аз и му викам "ела ти я освободи, не се притеснявай".
Аз ръчната не съм я пипала, а и все пак толкова ми стига акъла да не карам на ръчна. Обадих се на "бърза" (пътна) помощ защото според застраховката ни се полага безплатна такава. Дойдоха наистина много бързо, закараха ме в сервиза на шевролет и там си откарах 5 часа на едно столче и под един климатик като торнадо.
Оказа, се, че задните ми гуми са блокирали защото са ми се отлепили накладките.
Срещу безкрайно "прилична сума" (още ме боли) оправиха колата, успях в последния момент да намеря и сервиза да мина техн.преглед и като се прибрах в нас имах чувството, че ще припадна от напрежението през деня:))))) Сега ми е оранжево още пред очите и не искам да поглеждам към колата:))))))Излязох в 10 и се прибрах в 17.30ч.:))))
Добре, че стана във Варна...както мислех да си ходя в Шумен щеше да е голямо приключение на магистралата:)
Сега подарявам отлепени накладки. Вземайте щото някой ден ще са уникат и много ценни.

В знак на протест ще се боядисам синя слива каквато си бях преди.
Доколкото се сещам и други сливи има сред нас нали?

Хайде останете си със здраве и дано сте имали търпение да четете и да ме съжалите малко:)))))))))))))))))
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #95 -: Август 29, 2009, 18:15:58 pm »
   :D :D :D Хе,хе,какво съвпадение , Лисе!И аз имах кошмарен ден вчера с колата...щото ...познай от раз...ами отлепиха ми се задните накладки...хи,хи...то е цяла сага...не е за разправяне.Ама сега като чета и за твоето патило,та чак мило ми става.Айде да са ни честити новите накладки!  :wink:

Слънчо ,да ти е жив и здрав рожденника!Приятен купон довечера!
  :balk_7:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #96 -: Август 29, 2009, 18:32:00 pm »
Ехееее, Фани, заразно е било ама незнам кой кого е заразил:))))))))

Аз нали казах, че съм на диета:)?
Слън, да е здрав и умен рожденника и да слуша много:))))))))))))
« Отговор #97 -: Август 29, 2009, 21:38:36 pm »
Слън, да ти е жив и здрав Танас, много да те слуша и да те радва! А за другото си знаеш :wink:

В знак на протест ще се боядисам синя слива каквато си бях преди.
Доколкото се сещам и други сливи има сред нас нали?

Тез сини сливи са се замислили дали да не стават блондинки, или да го карат на блодни под прикритие :lol: :lol: :lol: Нещо мнооого изрусях напоследък, двукракия даже се е хванал за главата, ама какво да се прави, това е положението :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #98 -: Август 29, 2009, 23:48:03 pm »
Варненки да внимават, че има епидемия от отлепящи се задни накладки. Фъстъкова да не се вози на рейс, че да не му се случи случка и на него.  :lol:

слънце
, да ти е жив и здрав танас!

пешек, сега ти е паднало да юркаш половинката!

миси
, една моя приятелка и състудентка също не беше чувала за фолиевата.  :x
Няма да си тъжна! И ти ще буташ количка, а Рали и пес ще дърпа.  :wink:

Аз не съм на диета и ще си взема от мекиците. Ох, така ми се приядоха. Вие нямате сърце просто.

Хубава неделя, че съботата вече мина! И си почивайте! Не се претоварвайте с домакинска работа!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #99 -: Август 30, 2009, 08:53:47 am »
Мале как спят самооооооооооооооо. Ама така е - не са всички мързеланки като мен.
Ето ви кафенце за събуждане:

и да използвам повода да честитя на патерици рожденника на Слънчо. Слън да ти е жив и здрав и много да те слуша :lol:

На диета или не - ще ви предложа от моята закуска, то май и зарад нея станах де   :eating:  :

Миси:bighug: друго не мога да ти кажа. Но знам че ще успееш.

Лек ден ви желая!
« Последна редакция: Август 30, 2009, 09:01:33 am от Pesheck »