А добър ви ден:)
И аз съм на диета...ама умствена:)Добре ми действа и бързо слабоумнея.
Днес изпратих всичките си гости и останах сама. Изчистих си къщата, прострях 3 перални и сега 4 дни само ще лежа и ще гледам филми. Имам нужда да си проветря главицата и да обърна внимание на голямото животно, което все е пренебрегвано:)
Вчера имах ужасен ден:)
Тръгнах да платя каското и гражданската на колата, че изтекоха още преди седмица. Оттам се оказа, че трябвало да се маркира автомобила, ново 50 на Булстрад, за да вземат пари разбира се. Преди да отида да я маркират викам ще я измия, че вътре все едно Бари я кара, толкова много косми има от него:). Измих, маркираха я, но докато бях на автомивката и си сменях новите документи за гражданската забелязах, че преди почти 2 месеца е трябвало да минем и технически преглед. Нали ни е на лизинг и все си мисля, че всичко те си правят:)Оказа, се, че първите 3 години не минава такъв преглед но си е наше задължение. Тръгвам аз да търся един сервиз където да мина и на едно кръстовище колата не пожела да тръгне:)Запалена, работи си но все едно някой ме дърпа назад като давам газ:))))))) с 300 зора успех поне да се дръпна назад, че да не преча на останалите коли. И както си страдам и се чудя какво става, идват трима младежи и единия ми вика (ама с леко пренебрежите;лен тон като мъм жена шофьор), "освободи ръчната ако искаш да тръгнеш". Ядосах се още повече аз и му викам "ела ти я освободи, не се притеснявай".
Аз ръчната не съм я пипала, а и все пак толкова ми стига акъла да не карам на ръчна. Обадих се на "бърза" (пътна) помощ защото според застраховката ни се полага безплатна такава. Дойдоха наистина много бързо, закараха ме в сервиза на шевролет и там си откарах 5 часа на едно столче и под един климатик като торнадо.
Оказа, се, че задните ми гуми са блокирали защото са ми се отлепили накладките.
Срещу безкрайно "прилична сума" (още ме боли) оправиха колата, успях в последния момент да намеря и сервиза да мина техн.преглед и като се прибрах в нас имах чувството, че ще припадна от напрежението през деня:))))) Сега ми е оранжево още пред очите и не искам да поглеждам към колата:))))))Излязох в 10 и се прибрах в 17.30ч.
)))
Добре, че стана във Варна...както мислех да си ходя в Шумен щеше да е голямо приключение на магистралата:)
Сега подарявам отлепени накладки. Вземайте щото някой ден ще са уникат и много ценни.
В знак на протест ще се боядисам синя слива каквато си бях преди.
Доколкото се сещам и други сливи има сред нас нали?
Хайде останете си със здраве и дано сте имали търпение да четете и да ме съжалите малко:)))))))))))))))))