0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
Re: Последна лятна седмичка 24.08. - 30.08. 2009
« Отговор #60 -: Август 26, 2009, 18:47:33 pm »
Честит Имен Ден и от мен!  :D Желая ти много любов и здраве!  :D  :D  :D

"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

« Отговор #61 -: Август 27, 2009, 08:37:13 am »
Ха добро ви утро дами:))) Лек и успешен ден ви желая:))) При мен ситуацията е следната - четвърти ден не ми се работи, значи е четвъртък :)))))

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #62 -: Август 27, 2009, 09:50:09 am »
Мими, споко, просто тези светци не са от най-популярните! :D  :bighug:

Елфи, благодаря ти! :hug2:

petqst, благодаря за хубавото пожелание!

Лисе, прегръдка и от мен. :) А за змейовете -  те не са ли мъжки змии? :lol:

Chandra, благодаря за цветята и освежаването!

Хубав ден на всички!

Ако не сте пили кафе или сте гладни, заповядайте:

ето и компания:

*
« Отговор #63 -: Август 27, 2009, 09:54:34 am »
Абе светци са все пак.. :)
Иначе змейовете са мъжки, ама трите им глави са женски! Гарантирам и за трите  :lol: :lol: :lol:

Добро утро и от мен!
Закуската от мен  :oops:

« Отговор #64 -: Август 27, 2009, 10:00:07 am »
Ясно, мутацията на змиите е сложна! :lol: Няма да я разбера.
*
« Отговор #65 -: Август 27, 2009, 10:10:12 am »
Добро утро и от мен!  :lol:
Вчера заради скапания си нет не можах да се отчета тука.  :(  Нали съм вече на безплатен - учителски и сумата е на половина, но и скоростта - също... :( Та със закъснение да честитя имения ден на alia_alia! Миличка, да си жива и здрава, много да се обичате и каквото ти е на сърцето, това да ти е в ръцете!  :wink: :lol:
Аз днес да ви почерпя, че милото има рожден ден! Да ми е жив и здрав, че без него животът ми няма смисъл! Решихме уж довечера да не празнуваме - това ще ни е първия път за всичките 20 години вече заедно, но гледам свекървата от сутринта се навърта - нещо уж да ми помогнела... :wink:

« Отговор #66 -: Август 27, 2009, 10:15:48 am »
Душе, благодаря за пожеланията!

Да ти е жив и здрав рожденикът и да се обичате още дълго!
И скоро да му направиш най-желания подарък! :D
*
« Отговор #67 -: Август 27, 2009, 10:38:33 am »
Аля, мерси!  :bighug:

*
« Отговор #68 -: Август 27, 2009, 11:11:43 am »
Душе, Честит ти Рожденник!
Да ти е жив, здрав и дълги години заедно, а и догодина да празнувате умножени по две! :D
*
« Отговор #69 -: Август 27, 2009, 11:43:53 am »
Добър ден и от мен!

Душе, да ти е жив и здрав рожденика!  :D
« Отговор #70 -: Август 27, 2009, 11:55:37 am »
Душе, да ти е жив и здрав рожденника, много щастие и радост, сбъдване на мечти!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #71 -: Август 27, 2009, 12:20:02 pm »
Рали, Елфи, Петя - благодаря ви, момичета!    :balk_15: :balk_14: :balk_12:

*
« Отговор #72 -: Август 27, 2009, 16:03:14 pm »
Четете и си пригответе кърпички, защото аз се смях със сълзи  :lol: :lol: :lol:

http://www.sibir.bg/blog/Chefo/index.php?blogPage=blogPreviewArticle&artID=260273
« Последна редакция: Август 27, 2009, 16:05:47 pm от Мимка »
*
« Отговор #73 -: Август 27, 2009, 16:07:27 pm »
10-те най-тъпи престъпления в САЩ      A+  A-   Написана на : 2009-02-04 12:14:47

Номер 10

Янктън , Северна Дакота.

Жена е арестувана докато присъства на сбирка на бойскаутите, в която участвал доведеният и син. На сбирката се провеждала демонстрация на куче-търсач на наркотици. След като кучето се разходило из публиката се проближило, подушило дамската и чанта и сигнализирало. Полицаите открили торбичка със марихуана вътре.

Номер 9

Колорадо спрингс: Млад мъж влезнал в малък квартален магазин, носейки пушка и поискал всичките пари от касата. Изплашеният касиер напълнил всичко налично в подадената му торба и я подал на крадеца, който поемайки я зърнал бутилка скоч. Поискал касиерът да сложи и нея в торбата, но получил отрицателен отговор. Яростно размахал пушката, но отново получил отрицателен отговор с мотива “Защото не съм сигурен, че имате навършени 21 години.” Крадецът настоял под предлог, че ги е навършил, но касиерът отново отказаъл. В този момент крадецът бръкнал в джоба си, извадил портфейла си и подал шофьорската си книжка на касиера, който след като се убедил в навършените 21 му подал бутилката скоч. Крадецът грабнал торбата и побягнал навън, а касиерът просто се обадил в полицията и издиктувал 3-те имена и адреса на обиджията. Арестували го след 2 часа мъртво пиян в дома му J

Номер 8

Жена обявила луксозната си кола за открадната. Докато описвала марка, модел и отличителни белези, споменала, че в колата има мобилен телефон и дала номера. Полицаят позвънил на номера и за изненада отсреща му вдигнали. Той се представил за купувач, който в момента чете обява в местния вестник. Уговорил си среща с крадеца да купи колата, крадеца се явил на уреченото място, където бил арестуван.

Номер 7

Сан Франциско: Млад мъж влезнал в централен клон на банк оф Америка с намерение да я обере. Седнал на една от пейките и на бланка на банката с множество правописни гршки написал: Това е обир, сложете всички пари в тази торба. Наредил се на опашката и зачакал, но започнал да се притеснява да не би някой да го е видял докато пише бележката и решил да смени банката. Излезнал от Банк оф Америка, пресякъл улицата и влезнал в Уелс Фарго. Наредил се на опашката и като дошъл неговия ред подал бележката на касиерката. Тя първо се възмутила на правописните грешки, след това казала, че не може да му даде нищо, защото е написано на бланка на Банк оф Америка и трябва или да напише нова бележка на бланка на Уелс Фарго или да се върне в Банк оф Америка. Разочарован крадецът излезнал от банката и се върнал в Банк оф америка. През това време касиерката се обадила в полицията и на опашката в банката го арестували.

Номер 6

Моторист бил засечен от радар за превишена скорост. Скоро получил глоба по пощата за 50$ придружена със снимка на нарушението. Вместо да си плати глобата, той изпратил в полицейското управление снимка, на която имало 50$ снимани. На следващата седмица отново получил писмо по пощата. В плика имало снимка на …….. белезници. Още на следващия ден си платил глобата.

Номер 5

Понтак, Мичиган. На дело за притежание за наркотици, обвиняемият Кристофър Янсел, твърдял, че арестът му е невалиден, защото е претърсен без заповед . Прокурорът го контрирал, че не е нужна заповед, защото отстрани издутината на якето му изглеждала все едно носи огнестрелно оръжие. Глупости, казал Кристофър, който бил със същото яке както в деня на ареста. Свалил си якето и го подал на съдията да го огледа. Съдята го поел и опипал подутината, бръкнал в джоба и вътре намерил ……… пакетче кокаин. Смял се толкова силно, че се наложило да вземат 5 минути прекъсване за да се съвземе.

Номер 4

Оклахома сити: Денис Нютън e в съда по обвинение във въоръжен грабеж на магазин. Всичко вървяло добре, докато управителят на магазина не започнала дава показания срещу него. Изведнъж Денис скочил на масата и се разкрещял “трябваше да ти пръсна главата” в следващия миг се усетил и добавил “ ако бях извършил обира”. На журито отнело 20 минути да го осъди на максималната 30-годишна присъда.

Номер 3

Детройт. Двадесет и една годишният Гайтлан минавал покрай 2 полицейски патрула, които били спрели и разказвали на децата от квартала как работи оборудването на полицейската кола. Той се заинтригувал и задал въпрос, как работи системата. Полицаят го помолил да даде някакъв документ за самоличност да му покаже. Гайтлан подал шофиорската си книжка, чийто номер полицаите въвели. На момента изскочило, че Гайтлан е издирван за въоръжен грабеж извършен преди 2 години, арестували го и изпратили в затвора в Сейнт Луис.

Номер 2

Детройт: Двама обирджии от Мичигън влезнали в музикален магазин размахвайки пистолети. Първият извикал : “никой да не мърда”. В този момент неговият съучастник мръднал, първият бандит се обърнал и го застрелял.

Победителят.

Действието се развива в град Шарлот, Нова Каролина.
Адвокат си поръчва кутия пури (24 броя). Много рядък вид и много скъпи ($15,000 кутията).
След като кутията пристига, адвоката бърза да ги застрахова. Направил застраховка на пурите против кражба, всякакъв вид природни бедствия включително пожар. За около месец време, преди още да е направил и първата вноска към застрахователната полица, адвоката изпушил пурите и завел иск срещу застрахователната компания.
В иска, той обяснил, че пурите били безвъзвратно загубени “в серия от малки пожари” и настоява застрахователната компания да му изплати загубата. Застрахователната компания отказва да плати, основавайки се на очевидните причини, че адвоката е изконсумирал пурите по най-популярния начин – изпушил ги е. Адвоката ги съди … и спечелва делото!
Произнасяйки се, съдията се съгласява със застрахователната компания, че иска е маловажен и безмислен. Въпреки това, съдията казва, че адвоката държи полица от застрахователната компания, която застрахова пурите против пожар, без да се казва в полицата точно какъв пожар не е приемлив.
Следователно застрахователната компания е длъжна да изплати застраховката.
Вместо да губи време и пари в дълги процедури и апели, застрахователната компания приема решението на съда и изплаща на адвоката $15,000 за да покрие “загубата” на толкова ценните пури в серията от малки “пожари”.
Сега, дръжте се за стола, защото идва най-готината част.
След като адвоката осребрява чека, застрахователната компания пуска оплакване в полицията, искайки ареста на адвоката. Обвиняват го в причиняването на 24 пожара. Арестуват го! В съда, застрахователната компания вади на показ застрахователната полица и адвокатското свидетелство от предишното дело. Адвоката бива обвинен за причиняването на 24 умишлени пожара на застраховано имущество и бива осъден на 24 месеца затвор и $24,000 глоба.

*
« Отговор #74 -: Август 27, 2009, 20:48:59 pm »
....има ли нужда да споменавам имена?

И трите дядо попееее  :lol: :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #75 -: Август 27, 2009, 20:52:05 pm »
Ох, тая Мимка вече взе и снимки на мъжа си с детето да пуска. Мимке, темата за детските снимки е в съседния подфорум.  :wink:

алиа
, да ти е живо и здраво името! И до другия имен ден да си вече мама!  yahoo_17

Душе, да ти е жив и здрав рожденникът и другата година да празнувате трима!

Рали, още един ден няма да ти се работи. А през уикенда как ще е?

Приятна вечер и не се престаравайте с готвенето!

« Отговор #76 -: Август 27, 2009, 21:21:49 pm »
Не ми се говори - Ники нощни, с Дракула ще се гледаме  :lol:

*
« Отговор #77 -: Август 27, 2009, 22:39:06 pm »

Нали слуша черният или само си въобразявам?

« Отговор #78 -: Август 28, 2009, 07:37:19 am »
Ха добро ви утро дами и господа! Лек и успешен ден ви желая, дано бързо да мине петък (ден, който по аксиома вече мразя! :x)

Ето и кафенцето

Дано ви е сладко, че съм бясна. Ама на човек като не му върви - не му върви и това си е! Вчера разбирам, че няма да можем с Ники да пътуваме за регата Съединение, защото шефа му пуснал в непредвидена отпуска единия от двамата му колеги, и няма кой да е на работа в петък през деня :x :x :x

Не стига това, ами днес ме разходиха, прибирам се, слагам кафеварката и натискам дистанцията, с цел събуждане. Да ама Не! Ни аналогови ни цифрови сигнали, сега съм седнала и чакам на гюме да стане 8 сутринта, и на дежурните в ЕКК може и да им се стъжни :witch: osi_11 :bonk:

Нали слуша черният или само си въобразявам?

Слуша, ама избирателно! Затова да видиш днес сутринта на разходката какво беше - Ред Седни Долу Седни Ред Седни Чакаш.... Аааааамаха, нещо съвсем си беше стъпил на ушите, мирише му явно на разгонени кучки и се опита да ме развява по маршрута :lol: Както се сещате, не съм от най-финните, ама той още преди да годиняса беше успял два пъти да събори Ники, та камо ли сега мен да не ме развява.
И те така - строй се, преброй се, че да си имаме уважението :lol: :lol: :lol:

« Отговор #79 -: Август 28, 2009, 10:06:53 am »
blue_sky, благодаря ти! :D

Мими, американците явно много тъпи престъпници имат.Да вземат да дойдат до България на курсове за квалификация. :wink:

Рали, единственото хубаво на петък е, че след него идва събота.
Нашият четирикрак живее на вилата при свекърите и пада голямо глезене. Нищо, че уж идеята беше да е куче-пазач. Като ги изведа на разходка, започвам със същата серия- ред-седни-долу и т.н. И разходката минава добре. Като се завърне на вилата- гледай какво става. Все се прави на глух, на неразбиращ и аз все му се карам и съм лоша. :x