0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Последна лятна седмичка 24.08. - 30.08. 2009
« Отговор #100 -: Август 30, 2009, 09:41:17 am »
Ха добро ви утро и от мен  :lol: И аз в групата на ранобудните, ама докато ме разходят, и разчистя фермата, то станало никое време  :lol: :lol: :lol: Да видим какъв ще бъде деня, че нещо по софийско се смръчка, облаци, вятър.... може да се отдадем на блаженни домашни мързеливи занимания  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #101 -: Август 30, 2009, 09:51:33 am »
Приятен ви неделен ден:)
Аз отивам да си видя братчето, да пия кафе и да нагледам лисицата от вилата дали не е избягала в гората.

В знак на протест ще се боядисам синя слива каквато си бях преди.
Доколкото се сещам и други сливи има сред нас нали?

Тез сини сливи са се замислили дали да не стават блондинки, или да го карат на блодни под прикритие :lol: :lol: :lol: Нещо мнооого изрусях напоследък, двукракия даже се е хванал за главата, ама какво да се прави, това е положението :lol: :lol: :lol:

:))))))))))Рали, най вероятно те е хванала някаква зараза. Бях чувала, че има такава и доколкото се сещам името и беше ЗА-РАЗНА ПРИЯТЕЛКА. Бих вместила само една дума по средата...РАЗГРАДСКА. Аз затова гледам по-далече да отива, че да си остана слива:)

Варненки да внимават, че има епидемия от отлепящи се задни накладки. Фъстъкова да не се вози на рейс, че да не му се случи случка и на него.  :lol:

:jump12:
Тя фъстъкова Деси неможе да се вози и да иска, но може да се търкаля:) Като се качи в колата им, мъжа и я подпира с възглавници.
Е, че той автобуса лесен, ще дойде пътна помощ ще го натовари и ще го оправи...с нас тежките случаи е по-сложно:)
« Последна редакция: Август 30, 2009, 15:33:43 pm от Lisko »
*
« Отговор #102 -: Август 30, 2009, 10:58:49 am »
Добро утро!  :lol:
Леле, Лиско, голяма одисея си изкарала вчера, миличка!  :( Ма ти не се ядосвай, пази се и не се юркай по жегите!  :lol: И как тъй ще ви вземат пари, нали колата ви е нова и на лизинг?   8O
Пешек, благодарско за кафенцето! Аз вече съм на второ и понеже и имам гости от Червен бряг, днес блажено ще си помързелувам в къщи, май?!  :wink:
Днес смятам да поизпера няколко перални, да направя още една доза от вчерашното сладко, че става бързо и лесно и мъжа ми иска малко лятна манджа за обяд и някое и друго бурканче за зимнина....
Желая ви хубава неделя!

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #103 -: Август 30, 2009, 15:39:01 pm »
И как тъй ще ви вземат пари, нали колата ви е нова и на лизинг?   8O

Ам да Душе, ама вече не е в гаранция:) Беше до третата година или до 100 000 км (което дойде по напред). Годините дойдоха:):):)
Затова сега си плащаме всичко:) Ако бях отишла в друг сервиз щеше да е по-малка сумата, но бях на 5 мин от сервиза на шевролет а и честно казано незнам къде във Варна да отида на друго место:)
Абе...важното е, че е добре вече и най-вече азззз:)))))

Заспалите кокошки пак ги няма. Дремяяят дремяяят.
*
« Отговор #104 -: Август 30, 2009, 18:38:28 pm »
... днес блажено ще си помързелувам в къщи, май?!  :wink:
Днес смятам да поизпера няколко перални, да направя още една доза от вчерашното сладко, че става бързо и лесно и мъжа ми иска малко лятна манджа за обяд и някое и друго бурканче за зимнина....

Душе, това е ако мързелуване, не ми се мисли какви ще ги свършиш, ако се разработиш!?  :wink:  :lol: :lol: :lol:

Тук при нас поваля, погърмя и сега вече навън е прохладно.  :D
Хубава и прохладна неделна вечер от мен!
« Отговор #105 -: Август 30, 2009, 19:59:55 pm »
В знак на протест ще се боядисам синя слива каквато си бях преди.
Доколкото се сещам и други сливи има сред нас нали?

Тез сини сливи са се замислили дали да не стават блондинки, или да го карат на блодни под прикритие :lol: :lol: :lol: Нещо мнооого изрусях напоследък, двукракия даже се е хванал за главата, ама какво да се прави, това е положението :lol: :lol: :lol:

:))))))))))Рали, най вероятно те е хванала някаква зараза. Бях чувала, че има такава и доколкото се сещам името и беше ЗА-РАЗНА ПРИЯТЕЛКА. Бих вместила само една дума по средата...РАЗГРАДСКА. Аз затова гледам по-далече да отива, че да си остана слива:)
Ахххаа, разбрах аз пъкления ти план :lol: :lol: :lol: Ама да не станем много блондинестите, а само ти слива, че тогиз лошо  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #106 -: Август 30, 2009, 20:14:20 pm »

Аз се чудя защо така самоотвержено ми помагаш с местенето в голямото село София, а то ето къде бил ключа от бараката  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Иначе, любов, то човек да не те остави два дни-блокирваш двожението във Варна, всяваш смут и паника сред шофьорите...Добре, че 2 месеца ще си под мой постоянен контрол, иначе София ще стане "Град под обсада"

Като казах "Град под обсада"-някой ходи ли на концерта на кака Мадона? Айде разказвайте, пък и снимков материал ако извадите, съвсем добре ще направите.

Кака ви Мимка беше на служебен риболов. Присъствието беше задължително, иначе нямаше да отида. Слънце, вода, водни колелета, лодки, барбекю-кой би се подложил доброволно на такива мъчения..мъка, мъка, мъка...
Ето нагледен снимков материал.

Лека вечер на всички!