0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Въпрос за ЦРЗ "Надежда"
« -: Август 21, 2009, 18:14:42 pm »
Здравейте момичета!
Не знам дали тук е точното място, но да попитам. Моя роднина цяла седмица звъни на телефоните дадени на web-страницата на центъра, писа им и Е-mail, но никого не можа да открие. Можете ли да ми кажете има ли промяна в телефоните или да не би в момента лекарите да имат нещо като годишен отпуск?
Преди десет години имаха две неуспешни инсета и едно инвитро и сега отново намериха вяра, че ще успеят!
Ще съм ви много благодарна на всички!
*
Re: Въпрос за ЦРЗ "Надежда"
« Отговор #1 -: Август 21, 2009, 18:17:03 pm »
Почиват до 7 септември.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #2 -: Август 21, 2009, 18:21:28 pm »
Благодаря ти за светкавичният отговор, White. :bighug:
« Отговор #3 -: Август 29, 2009, 12:57:11 pm »
То е по-добре всеки сам да инициира търсенето и записването на часове, но все пак.
От 5-ти септември 2009 може да звъните за часове.
« Отговор #4 -: Септември 03, 2009, 10:09:07 am »
Моми4ета,аз искам да ви кажа,4е,в4ера съм се молила като циган4е да ми запи6ат 4ас за септември въпреки,4е д-р Персенска ми каза "запи6и си за 10-и"След второ неуспе6но инсе съм,което правих края на юли"стимулирано"цикъла от 31-33 дни ми стана 24.!и незнам на какъв език да и обясня на рецепциониската,4е трябва да ме прегледат!?Както и да е ,въпреки вси4ко не ми даде 4ас,а ми каза да се обадя октомври.Страшно съм разо4арована ве4е от клиниката,направо незнам какво да правя? :(

« Отговор #5 -: Септември 03, 2009, 11:00:02 am »
Моми4ета,аз искам да ви кажа,4е,в4ера съм се молила като циган4е да ми запи6ат 4ас за септември въпреки,4е д-р Персенска ми каза "запи6и си за 10-и"След второ неуспе6но инсе съм,което правих края на юли"стимулирано"цикъла от 31-33 дни ми стана 24.!и незнам на какъв език да и обясня на рецепциониската,4е трябва да ме прегледат!?Както и да е ,въпреки вси4ко не ми даде 4ас,а ми каза да се обадя октомври.Страшно съм разо4арована ве4е от клиниката,направо незнам какво да правя? :(

Не се отчайвай! Свържи се с д-р Персенка по телефона и се разберете. Понякога и така се налага... Просто са много натоварени. Едва ли е лично...

Ако нямаш телефона пиши ми на лични.
« Отговор #6 -: Септември 03, 2009, 12:16:25 pm »
теди аз имам телефона,но незнам какво да и кажа не искам да си помисли,4е нахалствам,малко съм притеснителна :oops:

« Отговор #7 -: Септември 03, 2009, 13:34:45 pm »
Момичета и аз искам да си запиша час за д-р Персенска, като съм с ясното съзнание, че ще се чака поне година.
Въпросът ми е - трябва ли на място да отида да си запиша час или мога да звънна на обявения телефон? защото звъня от 12 август и никой не ми е вдигнал до този момент.
[/url][/url]
*

brumbarche

• *
  • 333
  • по пътя към нашето Чудо!!!
« Отговор #8 -: Септември 03, 2009, 14:11:52 pm »
Жасминче ... момичетата са писали по-горе...

От 5-ти септември 2009 може да звъните за часове.

Почиват до 7 септември.
« Последна редакция: Септември 03, 2009, 14:15:39 pm от brumbarche »
« Отговор #9 -: Септември 03, 2009, 14:56:01 pm »
От вчера 3.09 работят и може да се записват вече часове.

*
« Отговор #10 -: Септември 03, 2009, 15:28:18 pm »
Днес звънях на регистратурата долу и ми отговориха, че от понеделник ще са там секретарките на Стаменов.
Емануела, интересно на кого си се молила като циганче за час, като няма секретарки? Сигурна ли си, че си говорила точно с тях.
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
*

pimpa77

• 284
  • pozitivnata misal pravi jivota 4udesen!!!
« Отговор #11 -: Септември 03, 2009, 16:21:43 pm »
Аз мисля,че са там секретарките.В началото на септември се обадих да си запиша час при док Сигридов, но щом си записах за него и за другите в клиниката не виждам проблем да записват :ask:
*
« Отговор #12 -: Септември 03, 2009, 16:38:04 pm »
Ох, иди ги разбери... :ask:
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
« Отговор #13 -: Септември 03, 2009, 17:18:50 pm »
Момичета там са секретарките и докторите също,аз днес си записах час и разбрах,че и вчера били там,значи най-вероятно от първи са започнали.Най-добре отидете на място.

« Отговор #14 -: Септември 03, 2009, 18:05:26 pm »
Само за час да запиша ,ще трябва да се грабна от Бургас да отида до София ли? 8O
« Отговор #15 -: Септември 03, 2009, 18:18:29 pm »
теди аз имам телефона,но незнам какво да и кажа не искам да си помисли,4е нахалствам,малко съм притеснителна :oops:
Няма от какво да се притесняваш. Звънни й в понеделник, когато официално започват работа и й обясни случая. Нека тя реши какво да се направи.
Успех
« Отговор #16 -: Септември 03, 2009, 18:25:47 pm »
Само за час да запиша ,ще трябва да се грабна от Бургас да отида до София ли? 8O
Е не разбирасе,имах предвид,който има възможност да отиде и да си свърши работа на място иначе по тел.

« Отговор #17 -: Септември 03, 2009, 19:23:32 pm »
И аз така мисля,6те звънна в понеделник.Незнам,мисля о6те малко да по4акам и може би 6те се насо4а към клиниката на д-р Владимиров.До колкото разбрах там не се полу4авали такива работи!

*
« Отговор #18 -: Септември 04, 2009, 00:27:24 am »
Емануела,
Ти имаш ли представа по колко жени на ден се преглеждат в клиниката?Понякога и докторите и "рецепционистките"нямат физическата възможност да вмъкнат всички в пренатоварения график.На всички ни се е случвало да не можем да си запишем желания от нас час.Търпение му е майката!
« Отговор #19 -: Септември 04, 2009, 10:53:03 am »
Да така е наистина,много жени са в това полужение,но не може когато д-ра ре6ава кога да си там,за да те подготви за дадена процедура,рецепциониската да не ти дава 4ас!Според мен това е въпрос които трябва да се ре6и от самата управа клиника!