0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Нито за миг не е трябвало да обяснявам на мъжа ми защо ни е нужен донор. При положение, че има проблем, трябва да се реши веднага. Не сме се обяснавали изобщо. Има проблем, нужен и донор /при нас не може да се реши по друг начин/. Това са фактите. Намираме клиниката и си решаваме проблема. Сериозно ли се чудите как да обасните това на мъжа си? Сигурно, ако му кажете простичко, ще разбере. Успех, мацки! Не е лесно, но е добре да говорим на един език с половинките си.

Аз пък не разбирам как така не поговорихте?!?! И ДА сериозно се чудех на онзи етап как да обясня на мъжа ми.  При положение че има цяла тема свързана с преживяванията на момичетата когато се налага донорска яйцеклетка - http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=37498.0   не разбирам, защо пък мъжете ни нямат право на емоции. На тях още от малки момченца им се вменява задължението да са продължитери на род, бащино име и т.н. и в техни ръце /тестиси/ е продължението на човечеството едва ли не....
Даааа смятам, че мъжете ни имат право на откровен разговор, на подкрепа, на още един знак за любов!
Успех на всички!
:good_post: :good_post: :good_post:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
 Аз пък не разбирам как така не поговорихте?!?! И ДА сериозно се чудех на онзи етап как да обясня на мъжа ми. На тях още от малки момченца им се вменява задължението да са продължитери на род, бащино име и т.н. и в техни ръце /тестиси/ е продължението на човечеството едва ли не....
Даааа смятам, че мъжете ни имат право на откровен разговор, на подкрепа, на още един знак за любов!
Успех на всички!
[/quote]

Явно или аз не съм се изразила достатъчно ясно. Разбира се, че говорихме. Исках да кажа, че след като проблемът е ясен, не бива да се губи излишно време, тъй като в нашия случай всеки месец е от значение. След като донор е единственият шанс за дете, това е нашият път. Съгласна съм, че мъжете също като нас изживяват нещата и имат нужда от разбиране. Не исках да обиждам никого. Все пак мисля, че при процедура с донор на жената също не й е никак лесно. Успех и стиснати палци!